UBIO KOMŠIJU I NJEGOVOG OCA, A PUŠTEN NA SLOBODU: Jedinstven slučaj u istoriji srpskog pravosuđa!

Apelacioni sud u Nišu utvrdio je u presudi da je M. V. u samoodbrani 2012. godine ubio S. M. (21) i njegovog oca V. M. (42) koji su ga zbog svađe oko devojke napali u njegovoj porodičnoj kući

  • 8

M. V. (26) iz Vrtišta kod Niša prvi je čovek koga je srpsko pravosuđe proglasilo nevinim iako je prethodno terećen za dvostruko ubistvo.

NIKO NE ZNA MOTIV UBISTVA I SAMOUBISTVA: Vranjanac 10 hitaca ispalio u majku i ćerku, jedanaestim sebi presudio!

Apelacioni sud u Nišu utvrdio je u presudi da je M. V. u samoodbrani 2012. godine ubio S. M. (21) i njegovog oca V. M. (42) koji su ga zbog svađe oko devojke napali u njegovoj porodičnoj kući.

POŠTO JE SATAROM ISEKLA MAJKU I BABU POLICIJA JE UNELA U KOLA: Jezivi detalji nezapamćenog masakra na Vračaru!

Povod obračuna M. V. sa S. M. i V. M. nije do kraja razjašnjen, ali se veruje da je u pitanju ljubomora zbog izvesne M. S.

M. V. je navodno telefonom pozvao M. S. radi kupovine polica za kuću, a onda joj je njen momak S. M. oteo slušalicu i počeo da preti. Ubrzo se verbalni sukob pretvorio u obračun u kome je S. M. sa ocem V. M. došao u porodičnu kuću M. V. u nameri da pretuku njega i njegovog oca.

Sud je utvrdio i da je M. V. u svoju lovačku pušku ubacio četiri patrone, te da je prva dva pucnja ispalio u vazduh uz povike: "Ljudi, ne dirajte me, pucaću!"

Potom je u samodbrani najpre kundakom udario u glavu V. M. Kada ga je ovaj ponovo napao i uhvatio u tesnac između zadnjeg zida kuće i naslaganih drva M. V. je ispalio u njega hitac sa daljine od oko dva metra.

Lovačka puška

Potom se vratio u dvorište kako bi spasao oca koga je u u tom trenutku tukao S. M. Kada je S. M. skočio na njega usledilo je rvanje, a M. V. je u jednom trenutku uspeo da sa zemlje podigne pušku i na kraju i u njega puca iz blizine.

Miroslav Ristić, advokat M. V. izjavio je da je oslobađajuća presuda za M. V. "dokaz je Srbija pravna država", kao i da "nevini ljudi više neće odgovarati zato što brane svoj život ili imovinu".

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MITKE

    2. decembar 2015 | 13:56

    Sta su trazili u njegovu kucu,normalno je da se brani i ja bi tako.

  • Dragana

    2. decembar 2015 | 12:33

    Neka su ga oslobodili jer niko nema pravo da dodje na tvoja vrata da de bije i oduzima ono sto je tvoje!

  • Srbijanka

    2. decembar 2015 | 12:25

    Nije jedinstven. U Pancevu je sud oslobodio direktora jedne firme koji je ubio momka iz pistolja, pucajuci mu u potiljak , dok je zrtva lezala na zemlji. On i dalje obavlja tu funkciju bez i jednog dana zatvora. Ako hocete mozete vrlo lako to da proverite i napisete tekst o tome i nenormalnoj korupciji u pancevackom sudu. Pancevo je postalo privatno vlasnistvo par kriminalaca i politicara koji mogu da rade sta hoce i kome hoce. Komunalci hapse babe idede sto prodaju cvece a dilere pustaju da bez skrivanja prodaju drogu na ulici...Sve je katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA