Telegraf vam poklanja karte za "Balkan urban experience": Treba samo da odgovorite na ovih šest pitanja

Ovaj festival predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji nakon osam godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti

  • 0

Od 4. do 6. decembra u Mikser House-u održaće se festival koji će savremeni način predstaviti tradicionalne motive i generisati dobru energiju - "Balkan urban experience". Telegraf vam poklanja karte za ovaj festival.

BALKAN URBAN EXPERIENCE: Prošireno izdanje proslavljenog Rakija Festa! (FOTO)

Ovaj festival predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji nakon osam godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti.

Sve što treba da uradite jeste da odgovorite na pitanja koja vidite u tekstu, a odgovore pošaljete na karte@telegraf.rs. Uz odgovore na pitanja obavezno u mejlu pošaljite svoje ime, prezime i kontakt telefon.

Pobednik dobija dve karte za sva tri dana, ostalih pet takmičara sa najviše tačnih odgovora po dve karte za četvrti decembar.

1. Požegača je vrsta:

A) šljive

B) dunje

C) kajsije

2. Prvi Rakia Bar je otvoren:

A) 2006.

B) 2010.

C) 2012.

3. Proces alkoholnog vrenja naziva se:

A) destilacija

B) odležavanje

C) fermentacija

4. Viljamovka je vrsta:

A) kruške

B) jabuke

C) trešnje

5. Gift shop Rakia Bara se nalazi:

A) na Terazijama

B) na Banovom Brdu

C) na Novom Beogradu

6. Orahovača je narodni lek za:

A) zubobolju

B) kostobolju

C) štitnu žlezdu

Tokom tri dana održavanja festivala u Mikser House-u, posetioci će moći da uživaju u izložbi mladih balkanskih dizajnera, radionicama starih zanata, najboljim srpskim rakijama, muzici i odabranim tradicionalnim specijalitetima koji će osvojiti sva njihova čula.

Organizatori prvog "Balkan urban experience" festivala su Rakia Bar i Mikser House uz podršku Turističke organizacije Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA