KAKVI SMO MI LICEMERI: Čak 70 odsto Srba imalo SEKS ZA JEDNU NOĆ, a ostrvili se na ovu jadnu devojku!

Da li smo to odjednom postali svesni rizika seks-avantura, pa ih u širokom luku izbegavamo, ili je u pitanju klasično licemerje?

  • 10

U tekstu koji je povodom Dana borbe protiv AIDS-a, objavljen na našem portalu IMALA SAM SEKS ZA JEDNU NOĆ: A onda sam otišla da se testiram na HIV... (FOTO), a koji se tiče ispovesti devojke koja je imala seks za jednu noć i to sa narkomanom, većina je imala osuđujuće komentare...

Poneki su čak bili i uvredljivi prema glavnoj akterki priče!

IMALA SAM SEKS ZA JEDNU NOĆ: A onda sam otišla da se testiram na HIV... (FOTO)

Ono što je sa sociološkog aspekta posebno interesantno svakako je činjenica da je u anketi u istom tekstu postavljeno krajnje jednostavno pitanje, na kojem su svi kritičari odreda "pali"!

Pitanje je zvučalo - koliko puta ste imali nezaštićen seks na jednu noć, a svega 19,11 odsto ispitanika odgovorilo je da nije nikada upražnjavalo prolazan seks bez zaštite.

Većina Srba, prema ovim rezultatima, samo jednom je imala seks bez zaštite za jednu noć (61,21 odsto) dok njih 19, 11 odsto kaže da nikada nije imalo rizičan seksulani odnos, pokazuje anketa Telegrafa.

Određen broj, (14,34 odsto) bio je malo iskreniji i priznao da je više puta imao neuzaštićen seks za jednu noć.

Manje od pet puta, reklo je nešto više od 5 odsto učesnika ankete.

Da li smo to odjednom postali svesni rizika seks-avantura, pa ih u širokom luku izbegavamo, ili je u pitanju klasično licemerje? I verujete li da se većini omaklo samo jednom, i nikada više?, samo su neka od pitanja koja vam postavljamo pozivajući vas da sa nama podelite svoje mišljenje u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA