J. Šešelj: SRS će obezbediti besplatne zdravstvene usluge za sve

"SRS će sprovesti korenite reforme zdravstvenog sistema, obezbediti jednaku dostupnost i ravnopravnost u ostvarivanju zdravstvene zaštite", rekla je predsednički kandidat radikala

  • 0

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Jadranka Šešelj izjavila je da će radikali, ukoliko osvoje vlast, obezbediti besplatan paket osnovnih zdravstvenih usluga za svakog građanina, bez obzira da li ima osiguranje.

Šešeljeva je na predizbornom skupu u Novom Sadu istakla i da je primarna zdravstvena zaštita najvažnija i da sistem mora da bude orijentisan ka jačanju zdravlja i sprečavanju bolesti, a ne ka lečenju.

Ona tvrdi i da će SRS, ukoliko dođe na vlast, sprovesti korenite reforme zdravstvenog sistema, obezbediti jednaku dostupnost i ravnopravnost u ostvarivanju zdravstvene zaštite.

Pokazatelj loše situacije u zdravstvu je, kako je dodala, i "činjenica da su građani Srbije najbolesniji i da najviše umiru".

- Neophodno je da se sprovede rigorozna borba protiv svih vidova korupcije u zdravstvu - zaključila je Jadranka Šešelj.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA