Drašković: U Srbiji je sve naopako

Lider SPO-a na tribini koalicije "Preokret" u Kragujevcu upozorio da je u Srbiji sve od temelja do krova "na propalim antievropskim, starim, trulim, Miloševićevim i komunističkim temeljima"

  • 4

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da je Srbiji potreban preokret "od temelja do krova" jer je sve "nakrivo nasađeno".

Na tribini koalicije "Preokret" u Kragujevcu, čiji je SPO član, Drašković je rekao da je u Srbiji sve od temelja do krova "na propalim antievropskim, starim, trulim, Miloševićevim i komunističkim temeljima".

- Srbija se po mnogo čemu vratila u godine koje su možda, u nečemu, i gore od 1990-tih - rekao je Drašković.

On je rekao da vidi dosta optimizma, ali da ga to i plaši jer je, kao dobar igrač šaha, najviše partija izgubio kada je imao dobijene pozicije, zbog toga što se opustio i zbog toga što se unapred osećao kao pobednik.

- Ne smete se opustiti. Nema izborne ćutnje, beležite imena prijatelja, rođaka, kumova. Zovite, otvarajte oči, osvešćujte, radi se o biti ili ne biti svakog pojedinca, porodice i naše države - rekao je Drašković.

Predstojeći izbori, dodao je on, završiće se bez nade ukoliko koalicija "Preokret" ne ostvari dvocifren rezultat, na svim nivoima.

Drašković je zamolio sve one koji su "popili jednom vode sa čaše izvora SPO 1990-ih godina" da glasaju za "Preokret" na lokalnom i republičkom nivou, kao i za njenog predsedničkog kandidata Čedomira Jovanovića.

(Telegraf.rs / izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mb

    2. maj 2012 | 11:24

    Drašković dlaku menja, ali ćud nikada! Svaki normalan građanin može lako proceniti njega i njemu salične. Ja nameravam da popunim listić sa 100 kura*a, što će biti jasna poruka. Kod nas se ne vodi bitka za šansu u kojoj narod dobija neki bolljitak. Oni se nadneću da bi bolje napunili svoje džepove. Dok god kradu i prolaze nekažnjeno, nema boljih i kvalitetnijih političara.

  • zile

    1. maj 2012 | 19:28

    Draskovic je u vreme Milosevica nio naslabija karika opozocije.Na tu kartu Milosevic je stalno igrso i dobijao.Sad se Vuk pere godonama od toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA