"MOJA TIJANA JE BILA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI, A ONI SU VIKALI DA JE PIJANA": Vapaj očajne majke Slavice o kojem bruji Srbija! (FOTO)

- Dok je moje dete pokušavalo da preživi, u Hitnoj su komentarisali kako je prethodnu noć sigurno bila pijana pa joj je sada muka - priča uznemirena Tijanina majka Slavica

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Crni
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maja

    22. decembar 2015 | 09:39

    Strasno je to što su u Srbiji ostali oni koji nisu mogli da odu u inostranstvuo.Za njih zakletva koju su polagali ne važi jer su nezadovoljni zbog stanja u zdravstvu i loših primanja.Mnogi su ostali zahaljujuci vezama i njima pacijenti nisu vazni i ponašaju se tako.Odavno je trebalo da znamo šta nas čeka jer su počev od ministara pa do lekara zloupotrebljavajuci svoje položaje opljačkali državni novac otvorili privatne klinike ambulante pa su opet kroz svoja radna mesta namestali pacijente tim privatnim ustanovama.U državnim bolnicama radili za svoje privatne klinike.Nikolić ne može uvesti red jer svi ti koji su pokrali pare nikom nisu odgovarali niti ukradeno vratili.Bivši ministri sada uživaju u klinikama i zgrcu pare od onih koji su primorani privatno da se lece ako imaju pare.Od svih jedino srednje medicinsko osoblje ima malo duše i daju sve od sebe da pimogu bolesnika i po koji stručan i pošten doktor.Svi drugi odoše u inostranstvo ili čekaju mito da bi radili

  • Ljiljana

    05. decembar 2015 | 15:02

    To je nase zdravstvo. O lekarima SVE NAJGORE iz licnog iskustva. Pre bi vam prisao i pomogao bilo ko sa ulice nego lekar na radnom mestu. Tamo su zbog pacijenata a NECE da rade. Vredjaju pacijente, a mnogim lekarima je I recnik katastrofalan. Kad prodju hodnikom bolnice nosom nebo paraju.Jadni su oni I umisljeni. Sve, a najmanje humani.

  • Ivan

    05. decembar 2015 | 12:19

    Ovo moze samo da se resi "LICNOM PRAVDOM",toliko nehumano da se neko ponese prema mom detetu da mu ne pomogne a to mu je duznost i da to dodje dotle da dete umalo umre zbog njihove greske...ja bih lepo metalnu stanglu uzeo sacekao odgovornog ili odgovorne i izlomio ih od batina jer drugacije ne moze u ovoj zemlji.Drugo polazim od sebe,ja bih na ulici bre pomogao bilo kome da mu se slosi,uradio bih sta god da pomognem a oni tamo gde im je to duznos ne zele,e pa kad jednom dobiju batine da vidite kako ce ostali koji su takvi da se uprpe pa da rade svoj posao.I moram da napisem ima mnogo dobrih doktora i medicinskog osoblja i sramota je da takve cestite ljude ovakvi blate.Verujte mi u buducnosti cete citati kako su pacijenti premlatili ovakve,nazalost to ce biti neminovno jedino sto ce uvek u novinama ispasti pacijent kriv bez obzira na situaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA