(VEOMA UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Pred decom mu odrubili glavu zbog veštičarenja!

Nakon što su ga ubili, beživotno telo s vezanim rukama i odrubljenom glavom stavljenom na gornji deo leđa, ostavljeno je neko vreme na ulici

  • 6

Pred velikim brojem ljudi i dece, poklonici Islamske države, odrubili su glavu koji je optužen za veštičarenje. Ovaj zločin se dogodio u iračkom gradu Niniva, a beživotno telo je ostavljeno da leži na ulici.

Masa se okupila oko osuđenog čoveka koji je s povezom na očima, obučen u plavi kombinezon klečao na kolenima, dok je pored njega stajao terorista s ogromnom sabljom.

Za svo to vreme drugi muškarac je na mikrofonu čitao zbog čega je čovek osuđen.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Nakon što je pogubljen, beživotno telo s odsečenom glavom i vezanim rukama je ostavljeno na ulici iako su deca bila u neposrednoj blizini, a te fotografije koje su, upozoravamo, veoma uznemirujuće, možete pogledati KLIKOM NA OVAJ LINK.

Podsetimo, od proglašenja "globalnog kalifata" u junu 2014. godine, Islamska država je izvršila oko 10.000 pogubljenja koja su izvršena odrubljivanjem glave, kamenovanjem ili nekim drugim varvarskim načinom.

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boke

    4. decembar 2015 | 20:10

    Ne smemo da osuđujemo, možda su to umereni teroristi, prijatelji američana i turaka, borci za demokratiju! Sačejamo da čujemo šta kažu američani pa ćemo tako da mislimo.

  • DARKO 100%

    4. decembar 2015 | 20:10

    Svet je postao opasno mesto za zivljenje! A KUDA MILI MOJI.

  • A.NJ.T

    4. decembar 2015 | 19:57

    Ludaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA