MISTERIOZNA BOLEST: Osam meseci nije mogla da priča zbog buđi oko silikona!

Zigenhorn je počela da gubi vid, oseća gorući bol i dobija rane po celom telu. Osam meseci nije mogla da priča. Umesto toga je kucala poruke i pisala po tabli, a nije znala koji je uzrok svega toga

  • 3

Ana Zigenhorn iz Floride počela je 2011. godine iz nepoznatih razloga da dobija na težini, a njen život ubrzo se pretvorio u pakao. Lekari nisu mogli da otkriju uzrok bolesti sve dok nisu otvorili grudni koš pacijentkinje i zatekli buđ.

(VEOMA UZNEMIRUJUĆI FOTO) ŽELJNO IŠČEKUJE OPERACIJU: Dečak ima jezik tri puta veći nego ostali ljudi!

Zigenhorn je počela da gubi vid, oseća gorući bol i dobija rane po celom telu. Osam meseci nije mogla da priča. Umesto toga je kucala poruke i pisala po tabli.

Doktor Suzan Kolb, autor knjige "The Naked Truth About Breast Implants", ukazala je da bi zdravstveno stanje pacijentkinje mogla da narušava buđ oko silikonskih implantata. Čim su implantati uklonjeni, simptomi su počeli da se povlače.

Zigerhorn i danas čuva video-snimak na svom telefonu na kojem je prikazano šta se nalazilo u njenom telu, javlja Wear TV. Ona veruje da se sadržaj implantata, u kojem se nalazila buđ, godinama izlivao u njeno telo.

Foto: sxc.hu/Lisapizza Foto: sxc.hu/Lisapizza

Ovo nije jedini slučaj take vrste – Pola Blejd iz Kentakija tvrdi da je doživela sličan scenario. I dok portparol Američke uprave za hranu i lekove navodi da do sada nije bilo sličnih žalbi u vezi sa implantatima, ističe da bi ih s vremena na vreme ipak trebalo promeniti.

Doktor Kolb, s druge strane, tvrdi da je do sada izlečila na hiljade pacijentkinja koje su bolovale od istog tipa bolesti i preporučuje pacijentkinjama da implantate menjaju na svakih 8 do 15 godina.

(Telegraf.rs / Izvor: Newser)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • penicilin

    5. decembar 2015 | 08:56

    Teško budalama samim sa sobom a još teže onim koji nisu normalni je kad neprihvataš sebe onakvog kakav si rođen onda je to veći poremećaj od onog fizičkog!

  • liz

    5. decembar 2015 | 13:54

    trebala je budj na mozak da joj ode pa da se ne seti vise silikona!!!

  • bla

    5. decembar 2015 | 18:11

    ono kad se kompleks pretvori u budj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA