SNIMALI SU KAKO NAS NAPADA MAČETOM, UMESTO DA POMOGNU: Ispovest mladića koji je preživeo pokušaj ubistva u Londonu (VIDEO)

- Video sam čoveka kako leži u lokvi krvi i prišao sam mu da pomognem. Tada me je napadač posekao po vratu i počeo sam da krvarim - rekao je mladić koji se zadesilo u trenutku kada je muškarac s mačetom vitlao po stanici metroa i vikao "Ovo je za Siriju"

  • 4

Dejvid Peters, jedan od povređenih osoba na koje je sinoć u Londonu nasrnuo mladić s mačetom, rekao je da je začuđen činjenicom da su neki snimali ovaj incident, umesto da pomognu ljudima.

HAOS U LONDONU ZBOG TERORISTIČKOG NAPADA: Policija poručila narodu da bude NA OPREZU (VIDEO)

Na sreću on je zadobio lakše povrede, a u svojoj prvoj izjavi nakon napad osudio je ponašanje određenih koji nisu želeli da pomognu onda kada je to bilo najpotrebnije.

MAČETOM POVREDIO TROJE I VIKAO "OVO JE ZA SIRIJU": Ljudi prestravljeni bežali sa decom! (VIDEO)

Dejvid je rekao da kada je stigao na mesto događaja video je čoveka kako leži u lokvi krvi, a iznad njega je stajao muškarac koji je vitlao nožem i vikao nešto o Siriji. U tom momentu je pokušao da apeluje na ljude da se sklone sa stanice, ali je mladić s mačetom tad napao njega i još jednog prolaznika.

- Posekao me je po vratu i počeo sam da krvarim. Uprkos tome, želeo sam da pomognem onima koji su tu bili. Međutim, razbesneli su me oni prolaznici koji su izvadili svoje telefone i snimali, umesto da su prtirčali u pomoć - rekao je Peters za Miror.

Podsetimo, na stanici metroa u Londonu sinoć se dogodio napad u kojem je muškarac s mačetom povredio troje ljudi, a za to vreme je vikao "Ovo je za Siriju". Policija je njegov čin ocenila kao teroristički akt.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    6. decembar 2015 | 20:37

    Meni je interesantno sto postaje snimci raznih napada,a speijalci nikoga ne mogu uhvatiti zivog.Svi su ubijeni u razmjeni vatre sa policijom.Cudni specijalci kojima ne trebaju dokazi,oni ih nabave kasnije.

  • Braco

    6. decembar 2015 | 21:48

    Pa šta vas čudi to? Garantujem da bi i naši snimali i pravili selfije glupave, niko nebi pomogao...

  • sud i pravda

    7. decembar 2015 | 10:19

    nije to srbija pa da hvataju žive i onda dobiju godinu dve pa izadju. tamo ih likvidiraju da im se ne sudi godinama i da nisu na teret poreskih obveznika. to su teroristi i nikada se ne rehabilituju nego vrbuju u zatvoru druge. tako da se ćuti ako ih likvidiraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA