OSMAKINJA iz Vranja optužila profesora za OBLJUBU!

- Rano je i degutantno da se bilo šta govori o ovom slučaju. Škola će se oglasiti tek kada akteri u petak budu saslušani. Profesor u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije imao ni jednu mrlju - rekao je direktor škole Saša Ilić

  • 6

U osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u Vranju desila se jedna nesvakidašnja i krajnje uznemirujuća situacija. Naime, nastavnik fizičkog vaspitanja Z.S. navodno je pokušao da obljubi učenicu osmog razreda te škole.

Ovaj slučaj su policiji prijavili roditelji maloletne učenice, kao i rukovodstvu škole i prosvetnoj inspekciji.

Direktor Saša Ilić rekao je da će se 11. decembra sastati i o svemu razgovarati učenica, roditelji, profesor, razredni starešina i svedoci.

- Rano je i degutantno da se bilo šta govori o ovom slučaju. Škola će se oglasiti tek kada akteri u petak budu saslušani. Profesor u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije imao ni jednu mrlju. Nikada protiv njega nije pokrenut disciplinski postupak. Rekao mi je da je u šoku, da je zaprepašćen i zatečen. Pozlilo mu je, zbog čega se nalazi na bolovanju. Ovako nešto profesoru se nikada nije dogodilo - rekao je direktor Saša Ilić.

Prema nezvaničnim informacijama, profesor je učenicu pre nekoliko dana seksualno napao u školskoj svlačionici. Devojčica se tokom napada borila sa njim i od straha vrištala. Takođe, ona je i prošle godine ovog profesora prijavila zbog uznemiravanja, međutim, direktor je optužbe odbacio.

Inače, učenica je, nezadovoljna zbog slabe ocene iz istorije, sredinom aprila 2013.godine gađala profesora pernicom, pogodila ga u glavu i raskrvavila. Zbog teškog incidenta, roditelji su ratobornu učenicu ispisali i premestili u jednu seosku osnovnu školu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikiii

    8. decembar 2015 | 21:39

    Pa vidi se da je ucenica za primer,gadjala profesora pernicom?!?!?!?! Verovatno da covek i nije kriv.

  • DARKO 100%

    8. decembar 2015 | 19:58

    Društvo i porodica nalik su na neku palaču; ako palači oduzmeš jedan temeljni kamen onda se sve počne urušavati.

  • Dubravka

    9. decembar 2015 | 07:41

    Hm, interesantno! Gađala pernicom? Ja to nigde nisam pročitala,. Ako je devojčica maloletna, šta je sa roditeljima? Jesu li odgovarali za nanošenje telesnih povreda koje je načinilo njihovo "divno" dete? Drugo, zanima me zašto je ovaj nastavak stavljen na stub srama ako jos nije dokazano da je kriv? Treće, postoje ludaci nastavnici fizičkog koji pipkaju devojčice ili su to radili , i ako ovo pročita, verovatno će se prepoznati, ali tada se nije škola " ponosila" užasima, a deca nisu bila toliko zaštićena. S jedne strane, verujem, s druge ne verujem. Ako je tačno, ubiti monstruma, a ako je laž, devojčicu u popravni dom, roditelje u zatvor i na prinudni rad u afrički rudnik, jer kod nas su rudnici luksuz. Ne znam šta bih mislila. Ali, ovo mi miriše na smišljeno uništavanje jednog čoveka. Deca previše gledaju crnu hroniku. Takođe, pade mi na pamet da skorije nisam pročitala o nekom uspehu nastavnika iako ih je bilo mnogo. Pitam se, je li to sramota biti uspešan i radan. Svi se nešto odmah hvatamo za loše i to bez dokaza. Razmislite malo. Možda ste i vi novinari saučesnici uništavanja jedne porodice, ličnosti, profesije. Hajde da spustimo loptu. Ako se dokaže da je kriv, evo ja ću biti dželat a ako nije, strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA