MAGLA I DANAS: U Srbiji prolećne temperature, ali u nedelju očekujte šok!

U Beogradu će danas biti oblačno, povremeno sa rosuljom. Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 3 C, a najviša dnevna oko 5 stepeni

  • 7

Danas će u većem delu Srbije biti oblačno, ponegde sa rosuljom, ujutru i pre podne u nižim predelima mestimično sa maglom.

U južnim krajevima, u južnom Banatu i donjem Podunavlju i na višim planinama sa dužim sunčanim intervalima.

Vetar će uglavnom biti slab južni, jugoistočni u južnom Banatu i donjem Podunavlju umeren, povremeno i jak. Po podne i krajem dana uglavnom slab severozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do 4 C, a najviša dnevna od 3 do 8 stepeni, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti oblačno, povremeno sa rosuljom. Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 3 C, a najviša dnevna oko 5 stepeni.

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana - do 16. decembra:

Preovlađivaće oblačno i mestimično maglovito, u većini dana suvo. Samo u četvrtak i petak ujutru i pre podne mestimično slaba kiša, u brdsko-planinskim predelima slab sneg. Susnežica i sneg mogući ponegde i u nižim predelima.

Slabih padavina ponegde može da bude i u nedelju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA