(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIV SUDAR U BEOGRADU: Vatrogasci jedva izvukli povređene iz automobila, ima i MRTVIH! (FOTO)

Vatrogasci su više od 20 minuta specijalnim makazama sekli demoliranu "mazdu" kako bi iz nje izvukli teško povređenog vozača, koji je ostao priklješten u gomili lima

  • 10

 U saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Kumodraž poginuo je muškarac, a teže i lakše povređene su četiri osobe.

Nesreća se dogodila u Ulici vojvode Stepe kod broja 405, a prvi rezultati istrage ukazuju da se automobil "mazda" sa beogradskim tablicama kretala velikom brzinom i da je prešla na levu stranu kolovoza, gde je direktno udarila u "golf" sa aranđelovačkim oznakama. Zatim se "mazda" kao u bilijaru odbila na desnu stranu, udarila u 3 parkirana automibila, da bi se konačno prevrnula na krov i zaustavila.

Na licu mesta poginuo je vozač "golfa", a povređena je njegova saputnica i tri mlade osobe koje su bile u "mazdi".

Vatrogasci su više od 20 minuta specijalnim makazama sekli demoliranu "mazdu" kako bi iz nje izvukli teško povređenog vozača, koji je ostao priklješten u gomili lima. Svi povređeni prevezeni su u beogradski Urgentni centar.

Ovaj deo Ulici vojvode Stepe bio je 3 sata zatvoren za saobraćaj, kako bi se obavio uviđaj i očistio krš i lom, a dva "pauka" odnela su ostatke vozila na vanredni tehnički pregled.

Saobraćajna policija obavila je uvidjaj. Telo nastradalog odneto je na obdukciju. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti tragične nesreće.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA