Dveri: Mi smo političko čudo, ulazimo u parlament!

Član rukovodstva partije Boško Obradović pozvao je birače da glasaju za novu alternativu i političku opciju u Srbiji

  • 5

Član rukovodstva Dveri Boško Obradović kaže da će taj pokret preći izborni cenzus, navodeći da to pokazuju poslednja istraživanja čiji se rezultati od javnosti.

- Dveri će biti najveće političko iznenađenje, političko i izborno čudo koje se pojavilo na političkoj sceni Srbije - kazao je Obradović.

On je ocenio da je velika pobeda ovog političkog pokreta i sama činjenica da imaju kandidate i učestvuju na svim nivoima izbora, kao i da nemaju podršku drugih većih partija, već pred birače izlaze samostalno.

Obradović je birače pozvao da na predstojećim izborima glasaju za novu alternativu i političku opciju u Srbiji i svoje glasove ne daju strankama vladajuće koalicije ili "lažnoj opoziciji".

- Ako ovaj režim preživi, Srbija neće preživeti - kazao je Obradović.

Obradović je svima koji su u ime pokreta Dveri kandidovani na predstojećim izborima poručio da "ukoliko posle izbora uđu u bilo kakve neprincipijelne koalicije više neće imati status "dverjana".

(Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mrki ki

    5. maj 2012 | 00:14

    dosta je bilo kompromisa koji nisu nista dobro doneli. Vise nema dogovora. Cistimo bagru!

  • zile

    2. maj 2012 | 16:15

    lako je vama pricati kad celu kampanju finasiski podupire Djilas.Sa razlogom jer treba oduzeti deo birackog tela DSS,SPS i Radikalima,svima onima koji se ne slazu sa rastakanjem Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA