• 0

BITI RAZLIČIT NIJE SRAMOTA: Vranjanci za bolji položaj LGBT populacije

Akcija je imala veliki odziv, a učenici i građani su poslali razglednice sa porukama predsednici Narodne Skupštine Srbije, Maji Gojković

  • 0

"Centar za aktivizam Vranje" uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava, u okviru projekta "Stvaranje tolerancije i razumevanja prema LGBT populaciji u srpskom društvu", održao je u Vranju uličnu akciju pod sloganom "Jednaki".
U Srbiji je MOGUĆE istovremeno održati PARADU PONOSA I TRANSRODNIH OSOBA! Tvrdi Maja Gojković

Aktivisti NVO "Centar za aktivizam" na štandovima u centru grada i ispred Gimnazije "Bora Stanković" delili su letke i flajere i razgovarali sa građanima i učenicima o pravima manjina i LGBT populacije i načinu da se njihov položaj poboljša.
Akcija je imala veliki odziv, a učenici i građani su poslali razglednice sa porukama predsednici Narodne Skupštine Srbije, Maji Gojković.
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Neke od poruka koje su upućene Gojkovićevoj sa molbom da ih prenese narodnim poslanicima i političarima su: "Ljubav je da se voli", "Biti različit nije sramota", " Ako zaista želimo u Evropu moramo da prevaziđemo razlike"...
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima