• 0

BITI RAZLIČIT NIJE SRAMOTA: Vranjanci za bolji položaj LGBT populacije

Akcija je imala veliki odziv, a učenici i građani su poslali razglednice sa porukama predsednici Narodne Skupštine Srbije, Maji Gojković

  • 0

"Centar za aktivizam Vranje" uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava, u okviru projekta "Stvaranje tolerancije i razumevanja prema LGBT populaciji u srpskom društvu", održao je u Vranju uličnu akciju pod sloganom "Jednaki".
U Srbiji je MOGUĆE istovremeno održati PARADU PONOSA I TRANSRODNIH OSOBA! Tvrdi Maja Gojković

Aktivisti NVO "Centar za aktivizam" na štandovima u centru grada i ispred Gimnazije "Bora Stanković" delili su letke i flajere i razgovarali sa građanima i učenicima o pravima manjina i LGBT populacije i načinu da se njihov položaj poboljša.
Akcija je imala veliki odziv, a učenici i građani su poslali razglednice sa porukama predsednici Narodne Skupštine Srbije, Maji Gojković.
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Neke od poruka koje su upućene Gojkovićevoj sa molbom da ih prenese narodnim poslanicima i političarima su: "Ljubav je da se voli", "Biti različit nije sramota", " Ako zaista želimo u Evropu moramo da prevaziđemo razlike"...
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima