UZELA SAM SATARU U RUKE, BILA JE TEŠKA: Stravična ispovest glumice Teodore Viktorović, koja je ubila majku i baku!

- Svesna sam svega što sam učinila, ali znam da ne mogu da vratim vreme. Uništila sam živote svoje familije, prijatelja i na kraju svoj. Možda bi sve bilo drugačije da ona, moja majka, nije započela svađu tog jutra - rekla je na ročištu okrivljena Teodora Viktorović

  • 35

Teodora Viktorović (39) koja je u martu ove godine satarom usmrtila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91), na jučerašnjem ročištu opisala je užasna zlostavljanja koja je preživela od majke. 

UMESTO PO FILMOVIMA PAMTIĆE JE PO MASAKRU: Žena koja je ubila majku i baku bila glumica

- To što vi zovete odbranom, ja bih nazvala objašnjenjem kakav sam život vodila za ovih 39 godina - rekla je Teodora.

Ona je izrazila kajanje i rekla kako ubijenu majku i baku sanja žive.

Sestra starice ubijene satarom: Teodora je obožavala baku, samo bi je drogirana ubila

KRVAVA PORODIČNA TAJNA TEODORE: Muž glumice koja je satarom ubila majku i babu otkriva strašnu istinu

- Svesna sam svega što sam učinila, ali znam da ne mogu da vratim vreme. Uništila sam živote svoje familije, prijatelja i na kraju svoj. Možda bi sve bilo drugačije da ona, moja majka, nije započela svađu tog jutra. Noć pre toga nisam mogla da spavam, pa sam ujutru popila tablete "tolvon", a popila sam i jednu ili dve table "rivotrila", lekove za depresivna i anksiozna stanja - ispričala je glumica, pa dodala:

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

- Oko 7:30 ispratila sam muža i sina iz kuće, a onda je ćerka Aleks zaplakala. Otišla sam do kuhinje da joj spremim mleko. Mora da sam usput zalupila vratima i probudila majku. Čim je otvorila oči, počela je da viče, vređa. Rekla sam joj da sam došla detetu da spremim mleko, a ona mi je odgovorila "Šta me boli dupe za tvoje dete!" Tada sam ugledala na kuhinjskim elementima sataru za meso. Uzela sam je u ruke - bila je teška. Okrenula sam se i zakoračila prema majci. Poslednje čega se sećam bila je njena raščupana kosa i oči - detaljno je ispričala Viktorovićeva.

Teodora je izjavila da se ne seća samih ubistava jer je imala "crnu rupu" u sećanju, kakvu je imala i ranije kad je kombinovala alkohol i tablete, a zatim je opisala svoje odrastanje u porodici.

KRVAVA PORODIČNA TAJNA TEODORE: Muž glumice koja je satarom ubila majku i babu otkriva strašnu istinu

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

- Moje detinjstvo bilo je strašno. Živela sam sa babom i dedom, a kada sam imala četiri godine, videla sam kako mi je majka nožem izbola oca. Svako letovanje bilo je puno krvi, tuča, uvreda. U jednoj svađi majka mi, pijana, stavlja nož pod grlo i preti da će me zaklati. Do 24. godine me redovno tukla, osećala sam se poniženo i nemoćno. Pretila mi je da će me izbaciti iz stana i da će me onda Cigani odvesti ispod mosta. Pričala mi je da zamišlja moju sahranu - rekla je okrivljena.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    11. decembar 2015 | 10:35

    I moje detinjstvo je bilo ovakvo, mozda jos i gore. Ali ja sam pobegla u svet sa 20 godina. Borila sam se godinama da se oporavim, sva sreca sto sam otisla, ko zna sta bi i od mene danas bilo. To su strasne stvari za jedno dete. Jadna devojka

  • Dragana

    11. decembar 2015 | 10:53

    Ne opravdavam ovo ponasanje nikako, ali ako je i pola ovoga istina onda negde i razumem njeno rastrojstvo i dali je normalno da zena njenih godina pije tolike lekove za sve te nervne bolesti???? Ono kako odrastamo ima veliki uticaj kakve osobe izrastamo!!!

  • Zora Adamovic

    11. decembar 2015 | 17:27

    Meni je zao te mlade zene, zao mi je njene djece. Da su institucije, u njenom djetinjstvu reagovale kako treba, do ovoga ne bi doslo. Ona je durala, dok nije pukla, a sad je svi okrivljuju. Nazalost, to je nasa stvarnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA