OVO JE VAŠ POSLEDNJI KRSTAŠKI RAT, UNIŠTIĆEMO RIM: Džihadisti objavili snimak od kojeg će vam se dići kosa na glavi! (VIDEO)

Snimak je naslovljen kao "Sastanak u Dabiku" i predstavlja smrtonosnu bitku za svetsku dominaciju, u kojoj bi se pristalice IS-a, u Rimu borile sa "krstašima" sa Zapada

  • 66

Džihadisti su objavili novi video snimak koji prikazuje apokaliptičnu viziju konačnog obračuna sa Zapadom, a jedna od scena prikazuje džihadiste kako napreduju prema rimskom Koloseumu.

ISIS OBJAVIO RAT SRBIJI: Džihadisti u jezivoj poruci zapretili čitavom Balkanu! (VIDEO)

Snimak je naslovljen kao "Sastanak u Dabiku" i predstavlja smrtonosnu bitku za svetsku dominaciju, u kojoj bi se pristalice ISIS -a, u Rimu borile sa "krstašima" sa Zapada, preneo je britanski "Dejli mejl".

Video snimljen u Iraku prikazuje vojnike IS kako izleću iz oklopnih vozila i otvaraju vatru na zamišljene mete koje predstavljaju specijalne snage protivničke vojske.

Video sadrži scenu u kojoj jedan džihadista pokušava da izgleda dostojanstveno jašući na konju, kao i scenu u kojoj se džihadisti grle na odlasku u samoubilačke misije. Dok se oni grle, na ekranu stoji natpis "zbogom drugarima".

U jednom trenutku se u snimku vide zastave 60 zemalja, koje navodno predstavljaju zemlje sa kojima IS tvrdi da je u ratu, uključujući Britaniju, Francusku, Australiju, SAD i mnoge druge.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

U izmenjenom snimku se takođe vidi oklopno vozilo IS kako se kreće prema Koloseumu, a muški glas koji čita tekst kaže da će militanti uništiti "krstaška mesta".

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

- Ovo je vaš poslednji krstaški rat, sledeći put ćemo mi biti ti koji će dobiti bitku na vašem terenu - kaže on.

Osim Koloseuma, na snimku se vide i druge rimske znamenitosti poput Bazilike svetog Petra u Vatikanu.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Armagedon

    12. decembar 2015 | 13:29

    Kao da neko namerno unosi paniku sa ID.neka dodju više da to rešimo kao ljudi,pa ko preživi pričaće.nonstop u medijima nas plaše sa islamistima kao da su nepobedivi.i oni su od krvi i mesa.uostalom bili su u bosni za vreme rata i nisu nešto impresionirali posebno.

  • Cukaricki fenomen

    12. decembar 2015 | 13:20

    Ko se ovih majmuna boji brate onaj je malo dete. Pa samo na balkanu bi se vec gadno oprzili a gde tek u celoj evropi. Pa nije europa pustinja ko u siriji i iraku pa da seosvajaju "velike teritorije". Ako iko zna ratovati onda je to balkan brate. Neka samo dodju ovi pa neka pokusaju.

  • Xxx

    12. decembar 2015 | 13:26

    Pa to im je jos samo i ostalo. Da snimaju spotove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA