• 12

DA LI JE TURSKA U DILU SA DŽIHADISTIMA? Evo kako su teroristi snabdevani NERVNIM GASOM

Eren Erdem, član turskog parlamenta, je prošle nedelje u parlamentu optužio Ankaru da nije uspela da otkrije rute kojima su se džihadisti snabdevali materijalima neophodnim za kreiranje ovog opasnog gasa

  • 12

Teroristi Islamske države su neophodne materijale za proizvodnju sarina, smrtonosnog nervnog gasa, dobile kroz Tursku. Ove informacije otkrio je Eren Erdem, član turskog parlamenta.
TERORISTI TENKOVIMA KRENULI NA RIM: Jezivi snimak napada na italijansku prestonicu!

Eren Erdem je prošle nedelje u parlamentu optužio Ankaru da nije uspela da otkrije rute kojima su se džihadisti snabdevali materijalima neophodnim za kreiranje ovog opasnog gasa.
Erdem je tokom svog izlaganja pokazao kopiju krivičnog predmeta koji je otvoren u gradu Adana na jugu Turske.
Istraga je otkrila da su neki građani Turske ušli u pregovore sa Islamskog državom kako bi ih snabdevali sarinom. Tokom racije vlasti pomenutog turskog grada uhapsile su 13 osoba, ali su nedelju dana kasnije iz nepoznatih razloga svi oni prešli tursku granicu sa Sirijom.
Erdem je za "Raša tudej" dodao da su, prema dokazima koje poseduje, određene turske kompanije takođe učestvovale u snabdevanju ISIS-a otrovnim gasom, a prema nepotvrđenim izvorima, postoji mogućnost i da je ministar pravde Turske, Bekir Bozdag, učestvovao u tome.
(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    Zar je mogućne da niko ne pamti Erdoganovu kampanju pred izbore. On je to i javno rekao. Ako nastavite da nas zajebavate oko prijemu u EU mi ćemo staviti tačku na to pitanje i okrenuti se našoj muslimanskoj braći. Šta je to nego ovo sad

  • Stop

    Naravno da jesu, dzihadiste i isis j stvorila amerika, a turska je americki pijun. I to je to.

  • Lister

    Pa znase da ih je Amerika naoružavala bacajući kao toboš, saveznicima oružje iz aviona a ono pravo u ruke teroristima..Za to su dobijali preko Erdoganovog sina naftu upola manju po barelu...Smiješno je pričati o borbi Amerike i Turske protiv ISIl,kojima su i davali materjal i snadbjevali ih u pravljenu nervnog gasa Sarina!!!Brutalno i odvratno ali ne, i ne očekivano od Turske i Amera!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima