ISLAMSKA DRŽAVA UVELA NOVO JEZIVO PRAVILO: Traži da se ubiju sva deca obolela od Daunovog sindroma! (VIDEO)

Fatva se odnosi na svu decu koja pate od teških mentalnih poremećaja i koja su "opterećenje za društvo"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Čovjek
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ja sam ti

    15. decembar 2015 | 01:57

    rAzmisljanja o ubistvu neke duse kazu dosta jasno da ovaj zivot nije vredan ljudi su odradili to sto jesu svoj bes nezadovoljstvu ispaljuju nad nemocnima dobrih je malo nemogu se zlu suprodstaviti bice i oni pogubljeni bog nije dao zivot losima oni su dosli od stvorenja zla tako da ga nazovemo covjek nije video ni boga ni zlo al ga osetio kad iznnemogo ustane zdrav tu je bog pomogo dovoljno jasno uvek je tu zlo odraduje zlo i veruje u zlo pa misli produzice zivot ako je puno ubio unesrecio samo naredi a sam nece da se ubije to treba shvatiti i boziji biti nikom ne ucini bol bolece te vise ne brisi niciju pamet nemas srecu da u njoj budes bog bira ljude a zlo nareduje da shvatis nikad nemoj u zivotu niko nije heroj besmrtnost je neizbezna jednima i drugima samo cu rec dobri malo ima pomoc treba da se zlo smanji al je tesko malo nas je na bozijoj strani kad zaboli zovu boga i majku svoju zlobni isto zaborave da je zbog njih neko ziveo u bolu i tako zivot pise istine koje treba prenositi ostaviti shvatiti cistog duha manje boli nedaj zlu da te zavede nikad te nece vratiti od zla mors jaci biti imas mozak pa odradi nikad ne dozvolit da sabogom zlo te zavadi jer te zlo trazi za zrtvu sledecu voli duh svoj cist iskren dati bog bude tu oprosti zlu to ce da ga boli pitace se ja ga mrzim on me voli jer nema zlo tu moc bog mu nikad nece doc patice u bolu svome al priznat nece nikome odradi umom svoim cist zivot zdravije zivis a to je nogatstvo koje zlo nikad nece dobiti i zato nemoj zlo biti zdrav ces pobjediti svacije misli zla toje cista dusa izpricaj se i kad te niko ne slusa zapamti jedno cuo je bog dobrom je dusom uvek zajednooooooo

  • Khalid Ibn Al-Walid

    14. decembar 2015 | 19:11

    Koje izmisljotine,sve iz iste kuhinje

  • expert

    14. decembar 2015 | 15:36

    Najbolje, najneiskvarenije, najbezazlenije osobe na svetu su osobe sa Daunovim sindromom. Kada bi svi imali tako neiskvarenu dušu svet bi bio mnogo bolje mesto. Nas ima mnogo više nego pripadnika Isis-a. Dići će se svet na kraju protiv ovog zla kao i protiv nacista. U toj borbi moramo mi pobediti, to je prosto prirodno. Mislim da islam nema veze sa ovim zlom i bacanjem fatfi i pisanjem pravila šta se sme a šta ne sme na dnevnom nivou. Pitanje je i šta je pozadina svega, verovatno je plan da svet počne da mrzi sve muslimane kao što su nas Srbe. Još da kažem hvala bogu da muslimani postoje inače bi još uvek nas najviše mrzeli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA