PUTIN POZIVA SVET DA SE UJEDINI U BORBI PROTIV DŽIHADISTA: Prekinuti sve kanale finansiranja ISIS-a!

- Naš stav o zaštiti kulturnog nasleđa je svima dobro poznat, pogotovu u konfliktnim zonama, gde se trenutno najbezobraznije kradu i uništavaju unikatni istorijski spomenici - rekao je Vladimir Putin

  • 10

Rusija računa na to da će celokupna svetska zajednica udružiti snage kako bi prekinula sve kanale kojima se finansira Daeš (takozvana Islamska država), izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

EGIPAT: Terorizam NIJE uzrok pada ruskog aviona (VIDEO)

- Naš stav o zaštiti kulturnog nasleđa je svima dobro poznat, pogotovu u konfliktnim zonama, gde se trenutno najbezobraznije kradu i uništavaju unikatni istorijski spomenici - rekao je Putin otvarajući Međunarodni kulturni forum koji se održava u Sankt Peterburgu.

Prema njegovim rečima, preneo je Sputnjik, Rusija poštuje ulogu Uneska u implementaciji rezolucije Saveta bezbednosti UN, koju je inicirala Moskva, a radi se o zabrani trgovine antikvitetima i drugim kulturnim dobrima.

- Mi smo svesni da se sredstva od tog zločinačkog biznisa, ali i od trgovine narkotika, koriste kako bi se podržavali ekstremisti. Računamo da će celokupna svetska zajednica ujediniti napore kako bi ti kanali finansiranja bili prekinuti - zaključio je Putin.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKA

    14. decembar 2015 | 19:43

    PODRŠKA VELIKOM VLADIMIRU ,CARE ,ŽIV BIO STO GODINA ,DA TE PRAVOSLAVNI BOG ĆUVA.

  • ATIMUS

    14. decembar 2015 | 23:05

    I ovaj apel bice kritikovan samo sto je potekao od rusa

  • ...

    15. decembar 2015 | 08:53

    Živeo gospodin predsednik Putin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA