NAJNOVIJI DETALJI HAPŠENJA NAJVEĆEG SRPSKOG NARKO-DILERA: Drug Joce Amsterdama, BABE su za njega prodavale HEROIN!

Pripadnici SBPOK-a su nekoliko meseci pratili Radanovića, koji to nije ni znao. Tokom operativnog rada, inspektori su došli do saznanja da on angažuje mahom starije ljude iz naše zemlje za šverc narkotika širom sveta

  • 30

Najveći srpski narko-diler K. R. (51) uhapšen je juče ujutru u stanu u centru Beograda i kod njega je pronađeno četiri kilograma i 196 grama kokaina i tri kilograma i 130 grama heroina!

UHAPŠEN NAJVEĆI DILER DROGE U SRBIJI: Veliki udar na narko-mafiju

Kako piše „Alo!“, reč je o međunarodnom krijumčaru narkotika, koji je švercovao drogu u zapadnu Evropu, i to najčešće uz pomoć starijih sugrađanki, koje su mu bile kuriri.

DETALJI HAPŠENJA NAJVEĆEG NARKO-DILERA U SRBIJI: Mreža droge obuhvatala EKVADOR, MOZAMBIK, TURSKU...

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Pripadnici SBPOK-a su nekoliko meseci pratili Radanovića, koji to nije ni znao. Tokom operativnog rada, inspektori su došli do saznanja da on angažuje mahom starije ljude iz naše zemlje za šverc narkotika širom sveta. Zanimljivo je to što nijednog trenutka nije posumnjao da policija zna za njega, već je mislio da hapšenja njegovih ljudi niko ne povezuje sa njim i da ih hapse strane službe, a ne da se to radi po nalogu srpske policije. Radanović je bio mozak operacije i sve je radio iz svog stana u centru Beograda. Policija je uhapsila tri žene i jednog muškarca koje je narko-diler angažovao. Po svemu sudeći, oni su znali da im je posao da švercuju drogu - objašnjava sagovornik ovog lista blizak istrazi i dodaje da je Radanović bio iznenađen kada su inspektori ušli u njegov stan i oduzeli mu oko osam kilograma narkotika.

Foto: printskrin B92 Foto: printskrin B92

Uhapšeni K. R. navodno bio je dobar prijatelj Joce Amsterdama i Budvanina Vinetua Čokovića, šefa međunarodne grupe krijumčara droge koji je uhapšen u Španiji.

Radanoviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti predat tužilaštvu. U njegovom slučaju, policija će najverovatnije pokrenuti i finansijsku istragu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA