TELEKOM SRBIJA: Nije tačno da smo dali TRI ODSTO firmi "Lazard Freres SAS"!

Kompanija Telekom Srbija oglasila se povodom medijskih navoda da je francuskoj konsultantskoj firmi isplatila varijabilni deo od tri odsto, koji je u stvari iznosio 0,3 odsto

  • 2

Telekom Srbija uputio je saopštenje javnosti povodom navoda medija o angažmanu konsultantske firme "Lazard Freres SAS" kao privatizacionog savetnika.

Telekom Srbija pokrenuo kampanju „Biraš kako komuniciraš“

Saopštenje Telekom Srbije prenosimo u celini:

m:tel Austria promoviše postpaid pakete

"Povodom netačnih navoda pojedinih medija, kompanija Telekom Srbija obaveštava da je prilikom angažmana konsultanstske firma "Lazard Freres SAS", kao privatizacionog savetnika, sklopljen sporazum na osnovu koga se toj francuskoj kompaniji za pružanje konsultantskih usluga u procesu privatizacije isplaćuje iznos od 638.000 EUR, kao i varijabilni deo u slučaju izvršene privatizaciju od 0,319 odsto, umesto netačno navedenih 3 odsto, od iznosa ukupne vrednosti kompanije Telekom Srbija. Ovom prilikom podsećamo da je otvaranje ponuda za privatizacionog savetnika početkom marta ove godine bilo javno kako za predstavnike medija, tako i za širu javnost".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina Jerković

    15. decembar 2015 | 12:16

    Е сад лепо из својих џепова и владиних службеника извадите 638 хиљада евра које сте без потребе потрошили и вратите на рачун Телекома.

  • miki

    21. decembar 2015 | 10:53

    638000e,za sta lopine,za sta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA