ISPOVEST SRPSKE SPONZORUŠE: Mukotrpan je to posao, ali isplati se!

Sabrala sam dva i dva - nisam želela da završim kao jedna od njih dve. Ili kao bilo koja od mora mojih sugrađanki - da grcam pola života na poslu, da kukam, da maštam o dalekim predelima i skupim stvarima

  • 42

Sponzoruše obično bije loš glas naročito od lažnih moralista koji ih osuđuju da ništa u životu ne znaju da rade osim da budu lepe i provode se za novac. Jedna Srpkinja napisala je svoje iskustvo kao sponzoruša u otvorenom pismu gde je napisala da se oseća ponosno, bez obzira na sve.

 

OLADIO JE SPONZORUŠU KAO NIKO DO SADA: Bez uspeha je muvao devojke na ulici, a onda je seo u lamborgini... (VIDEO)

 

Ovo je njena ispovest u celosti:

 

"Ako vam zaista smeta što postoje sponzoruše ili imate nešto protiv njihovog ponašanja, onda vi nemate svoje probleme, valjda. U suprotnom vodili biste brigu o njima - počela je svoju priču nepoznata devojka.

 

Inače, možda vas zanima zašto sam postala sponzoruša. Bilo je prilično spontano. Imala sam sreće da moj prvi ozbiljni partner u životu bude dobrostojeći muškarac, desetak godina stariji od mene. Fino je izgledao, bio je pravi džentlmen, voleo me je na neki svoj način, volela sam i ja njega, pokazao mi je šta znači živeti život na visokoj nozi, pružio mi je finansijsku sigurnost i komoditet, pomogao je čak i mojoj porodici. Tada sam imala samo 16 godina, i brzo sam shvatila kako stvari u takvim odnosima funkcionišu. Sve što je trebalo jeste da mu pružim podršku uvek, da ga razumem, da ne pametujem previše i da na neke stvari jednostavno "zažmurim". Ta veza je potrajala do moje 18. godine, kada su se naši putevi razišli. Potom sam "lutala" neko vreme u ljubavnim odnosima, izlazila sam sa vršnjacima, išla u bioskop, na kolače, imala klasične tinejdžerske veze i vezice. Ali, još tada sam ukapirala da me ništa od toga neće usrećiti. Meni je nedostajao moj stari život i zrela ruka koja će mi život učiniti udobnim i ušuškanim.

 

 

Gledala sam svoje dve starije sestre, obe su bile atraktivne i lepe, baš kao i ja, ali ni jedna nije to umela da "unovči". Zato je najstarija bila u osrednjem braku u kome su se oboje satirali od posla ne bi li sebi obezbedili solidan život i lagano je propadala i duhovno i fizički. Srednja sestra je konstantno menjala muškarce u potrazi za onim pravim, trošila se i davala u tim pokušajima ljubavi, a da ni parfem nije dobila. Ali je zato dobila mnogo suza, razočarenja, potrošenih živaca i izneverenih očekivanja.

 

Foto: Profimedia/Corbis

Foto: Profimedia/Corbis

 

Sabrala sam dva i dva - nisam želela da završim kao jedna od njih dve. Ili kao bilo koja od mora mojih sugrađanki - da grcam pola života na poslu, da kukam, da maštam o dalekim predelima i skupim stvarima, a da pritom sve to vreme dajem svoje telo nekim mangupima, džulovima ili navodno finim momcima, koji će me u jednom trenutku ostaviti, prevariti, ili se okrenuti za drugom suknjom.

 

Neka, hvala. Ja ću od svoje lepote profitirati, rešila sam još tada. Ako ću već stupati u seksualne odnose sa muškarcima, neka to bude sa onima koji imaju šta da mi daju zauzvrat, zar ne? Ne, nisam tip sponzoruše koja ima želudac da bude sa nekim starim, olindranim, "gadnim" tipom, ali ima i pregršt onih koji izgledaju sasvim ok, a imaju dubok džep, verujte mi na reč.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

 

Sada imam 27 godina - bogata sam i imam bogatog dečka. Toliko sam se obogatila da čak više ni ne moram da budem sponzoruša. Ali hoću. Hoću, jer volim osećaj koji imam dok delim život sa nekim uspešnim, ostvarenim, moćnim muškarcem. Nije tu samo novac u pitanju. Bogati muškarci umeju da učine da se osećaš kao žena, prava žena. Kao neko ko se zaista rodio da bude mažen, pažen i zaštićen.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

U svojim prošlim odnosima, uspela sam da "izvučem" stan, kola i pokrenem dobar privatni biznis. Uspela sam da pomognem svojim sestrama, majci i ocu. Uspela sam da budem srećna i da imam novac, a da se ne satirem od posla. I sve to samo zato što sam dobro birala - nisu svi bogati muškarci raspoloženi da poklanjaju novac svojim parnerkama. Mukotrpan je "posao" izabrati one koji to žele, mukotrpan je "posao" zadržati ih, navesti da te zavole, taktizirati, btii dobra ljubavnica i fina devojka istovremeno. Zato smatram da je biti sponzoruša zapravo jedna vrsta neprestanog rada i "hodanja po tankoj žici". I zato hoću da kažem da sve što danas imam ja sam pošteno zaradila.

 

Svim svojim drugaricama uvek kažem "Daćeš, pa ćeš dati, zašto da se bar ne "ogrebeš" o nešto?". Meni se isplatilo, a vi i dalje "pljujte" sponzoruše. Živi bili!" - napisala je devojka.

 

(Telegraf.rs/ Izvor: Dnevno.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šone

    15. decembar 2015 | 18:25

    I moja drugarica je isto prošla samo ona kaže da je prostitutka. Malčice je postenija zar ne.

  • gradjanin

    15. decembar 2015 | 18:09

    Kakva je razlika izmedju sponzoruše i kurve, možda su kurve u obavezi da izdaju fiskalne račune pošto je to manje-više priznat zanat, pa na zaradu plaćaju porez?? Sponzoruše pošto uglavnom opslužuju "elitu" nemaju tu, a ni drugih obaveza, jer ih sponzori štite od svega, pa i zakona! Jadna...!

  • Lolita

    15. decembar 2015 | 18:20

    Ovo je smesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA