FILMSKO HAPŠENJE U NOVOM SADU: Žandarmerija izvukla ljude iz crvenog auta - PUNOG EKSPLOZIVA i oborila ih na ulicu! (FOTO)

Prema rečima svedoka, policijske sirene čule su se duž čitavog Bulevara oslobođenja, a ova policijska akcija trajala je više od pola sata

  • 23

Pripadnici Žandarmerije uhapsili su večeras oko 20 sati nekoliko osoba u Novom Sadu. U centru grada uhapšene su dve osobe u čijem automobilu je pronađeno 3. kg eksploziva, nekoliko pušaka i veća količina municije. Akcija je sprovedena nakon višemesečnog operativnog rada. 

NAJNOVIJI DETALJI HAPŠENJA NAJVEĆEG SRPSKOG NARKO-DILERA: Drug Joce Amsterdama, BABE su za njega prodavale HEROIN!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je presečen veliki lanac šverca oružja ka Francuskoj hapšenjem dva sprska državljanina u najnovijoj akciji policije u Novom Sadu.

Minsitar je za RTS rekao da je do hapšenja došlo sinoć u kasnim večernjim satima, a da je akciju, koja je trajala nekoliko meseci, sprovela novosadska policija u saradnji sa Žandarmerijom.

- Prilikom hapšenja u kolima smo zaplenili dva puškomitraljeza, nešto više od tri kolograma eksploziva, dva automata i veću količinu municije - precizirao je Stefanović.

Novosađani su bili u čudu kada su džipovi Žandarmerije presreli crveni auto, a pripadnici ove jedinice ubrzo su iz njega izvukli ljude napolje.

Na fotografijama se može videti kako dvojica muškaraca leže na saobraćajnici okruženi policajcima sa dugim cevima.

Foto: Facebook/Uživo sa novosadskih ulica  Foto: Facebook/Uživo sa novosadskih ulica

Policijske sirene, kako kažu svedoci, čule su se duž čitavog Bulevara oslobođenja, a ova policijska akcija trajala je više od pola sata.

Više informacija očekuje se nakon policijskog saopštenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    16. decembar 2015 | 05:04

    A lijepo sam im rekao da se ne voze u crvenom autu!

  • Trle

    16. decembar 2015 | 07:27

    Ovih što bi 'leba bez motike/kriminalaca raznih fela/,svakim danom je sve više.

  • Franjo

    16. decembar 2015 | 08:42

    Bravo zandarmerijo sve pohvale ovo je vas posao svaka cast mogu mirno da spavam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA