UŠAO U VRTIĆ I SLAGAO DA JE OTAC DEVOJČICE: Stravičan pokušaj otmice PRESTRAVIO BALKAN!

- U slučaju da se takvo nešto pokuša u našim vrtićima, svi zaposleni odlično znaju kako da postupe u takvoj situaciji - odgovorili su na naš upit iz javne ustanove "Djeca Sarajeva"

  • 4

Nepoznata muška osoba pokušala je da otme devojčicu iz jednog vrtića u Sarajevu dok su se deca spremala za odlazak kući. On je ušao u ustanovu i predstavio se kao otac.

KOLEGE NE DAJU SEKSI VASPITAČICU: Njena stvar je šta radi van posla, DECA JE OBOŽAVAJU!

Vaspitačica je uspela da spase dete tako što je odmah pozvala pomoć, jer joj je muškarac delovao sumnjivo. Odmah je sazvala hitan sastanak roditelja na kojem su svi obavešteni o događaju koji se odigrao. Upozoreni su da decu preuzimaju lično.

- U slučaju da se takvo nešto pokuša u našim vrtićima, svi zaposleni odlično znaju kako da postupe u takvoj situaciji - odgovorili su Avazu iz javne ustanove "Djeca Sarajeva".

Irfan Nefić, portparol MUP u Sarajevu, u svom obraćanju rekao je da "juče nije bilo nikakve prijave otmice u vrtiću "Srećica" na Dobrinji".

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    16. decembar 2015 | 12:32

    Za pedofile posebna ludara.. Ljudi sa toga nema skidanja mozes da ga upucas ako prezivi opet ce uraditi isto. To je kao da nama normalnima neko zabrani zene do kraja zivota. To je ne moguce izleciti samo pod kluc drzati.

  • Miki

    16. decembar 2015 | 15:47

    Kazna za pedofile treba biti odstranjivanje polnog organa..posle toga im ne bi na pamet palo a ko li da pokusaju nesto tako.

  • djiber

    16. decembar 2015 | 12:27

    Sta nepoznatu osobu ? Sta ovi seljaci nemaju kamere a panduri nemogu da ga nadju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA