NOVOGODIŠNJE USPOMENE BIĆE JOŠ BOLJE: Uz Lilly i MAYBELLINE do lepših selfija! (FOTO)

U okviru zajedničke akcije Lilly drogerije i Maybelline kozmetičke kompanije, koja će trajati od 14. decembra do Nove godine, dok traju zalihe, proizvodi će biti dostupni u 140 Lilly drogerija širom Srbije

  • 3

Kompanija Lilly drogerije i Maybelline pripremili su idealnu prazničnu akciju, koja će početi 14. decembra. Svaka kupovina Maybelline šminke u minimalnom iznosu od 799 dinara biće uslov za dobijanje selfie sticka, savršenog dodatka za novogodišnju noć, kao i za sva naredna putovanja i događaje vredne pamćenja.

LILLY DROGERIE PRUŽA NOVU ŠANSU ZATVORENICAMA: Kompanija donirala šivaće mašine ženskom KPZ u Požarevcu! (FOTO)

U okviru zajedničke akcije Lilly drogerije i Maybelline kozmetičke kompanije, koja će trajati od 14. decembra do Nove godine, dok traju zalihe, proizvodi će biti dostupni u 140 Lilly drogerija širom Srbije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ta moderna spravica pomoći će da tokom praznika napravimo više grupnih selfija sa dragim ljudima i "uhvatimo" sve iskričave momente.

Košarkašice Srbije, koje od nedavno uživaju podršku Lilly drogerija, već su isprobale selfie stick-ove i napravile mnoštvo sjajnih fotografija na kojima plene svojom lepotom koliko i igrom na terenu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U tome im je pomogla kompanija Maybelline čiji su ih poznati šminkeri našminkali za ovu priliku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA