PRIDRUŽITE SE VELIKOM NOVOGODIŠNJEM PRIKUPLJANJU: Solidarna Klopica i Belgrade Giveaway organizuju VELIKI NOVOGODIŠNJI GIVEAWAY

U četvrtak 24. Decembra od 14 do 18 sati u Mikser House-u, organizuje se prikupljanje odeće, konzervirane hrane, kozmetike i ostalih potrepština za najugroženije

  • 0

“Novogodišnji Giveaway” organizuje četvoro mladih entuziastjasta na sopstvenu inicijativu. Oni su do sada organizovali Belgrade Giveaway i Solidarnu Klopicu, a sada pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže u ovoj inspirativnoj akciji.

Vaše donacije biće dostavljene institucijama kojima je to zaista potrebno, a to su: Domovi za nezbrinutu decu, Prihvatilište za odrasla i stara lica, Svratište za decu, NVO Atina.

Ovu akciju podržale su i mnogobrojne poznate ličnosti, među kojima su Andrija Milošević  i Anđelka Prpić, Milorad Mandić Manda, Aleksadnar Radojičić... a kako su to uradili možete pogledati na ovom linku.

- Cilj ove akcije je da se malim delima učine radosnim oni kojima su potrebne osnovne životne potrepštine, pred novogodišnje praznike. Želimo da ovi praznici budu podjednako radosni za sve - složili su se organizatori NOGOVGODIŠNJEG GIVEAWAY-a.

Mozete ih pratiti i kontaktirati putem Facebook stranice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA