NOVINARI DANAS "NAPADAJU" PUTINA: Boriće se za njegovu pažnju i plišanim igračkama

Novinari će se poslužiti "trikovima" da bi privukli pažnju predsednika Rusije ili njegovog portparola, uključujući upadljivu odeću, postere, pa čak i plišane igračke

  • 0

Predsednik Rusije Vladimir Putin održaće danas godišnju veliku pres konferenciju za koju je akreditovano rekordnih 1.392 novinara i predstavnika medija.

PUTIN ODGOVARAO 4 SATA NA PITANJA RUSA: Evo šta je sve rekao (VIDEO)

Novinari su se dobro pripremili za konferenciju, pa će se poslužiti "trikovima" da bi privukli pažnju predsednika Rusije ili njegovog portparola. U tome bi trebalo da im pomogne upadljiva odeća, posteri, pa čak i plišane igračke.

Veruje se da će konferencijom dominirati teme o unutrašnjim pitanjima Rusije, ekonomija i, naravno, spoljna politika.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je, uoči konferencije, da će novinari "teško iznenaditi predsednika" nekim svojim pitanjem.

Politički analitičari smatraju da Putin neće izbegavati nezgodna pitanja. To će biti 11 decembarska konferencija za novinare Putina.

S obzirom na prijavljen broj novinara, Putin bi ove godine mogao da obori rekord iz 2008. godine u broju odgovora na postavljena pitanja.

Te godine je Putin odgovorio na 106 pitanja, a konferencija je trajala četiri sata i 40 minuta, podsetila je Raša tudej.

Prošle godine, konferencija je trajala tri sati i 10 minuta, a Putin je odgovorio na 53 pitanja, većinom u vezi sa odnosima za Zapadom, sankcijama protiv Rusije i nacionalnom ekonomijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA