• 32

DUŠANU JOVANOVIĆU, VOZAČU BMW SMRTI, za jezivu nesreću na Adi Huji - SMANJENA KAZNA!

U odluci Apelacionog suda, koji je doneo odluku da smanji kaznu, navodi se da je Viši sud pravilno uzeo u obzir olakašavajuće okolnosti, to da je priznao krivicu, da je u vreme nesreće bio mlađa punoletna osoba, kao i da je ispoljio izuzetan osećaj krivice

  • 32

Apelacioni sud smanjio je kaznu sa osam na sedam godina zatvora Dušanu Jovanoviću (19) koji je 22. novembra na Adi Huji vozeći bez vozačke dozvole sa 1,38 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli njegovi saputnici Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20).
JEZIVA ISPOVEST PREŽIVELE IZ "BMW"-a SMRTI: Sledićete se kada čujete njene reči! (VIDEO)

Jovanović je, kako je utvrđeno, vozio brzinom od 111 kilometara na sat u trenutku kada je BMW-om uleteo u Dunav. Vozač, kao i Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (18), sin voditeljke Olje Bećković uspeli su da isplivaju iz reke i prežive nesreću.
OSAM GODINA ROBIJE ZA VOZAČA BMW SMRTI: Dušan Jovanović osuđen zbog smrti troje prijatelja!
U odluci Apelacionog suda, koji je doneo odluku da smanji kaznu, navodi se da je Viši sud pravilno uzeo u obzir olakašavajuće okolnosti, to da je priznao krivicu, da je u vreme nesreće bio mlađa punoletna osoba, kao i da je ispoljio izuzetan osećaj krivice, kao i otežavajuću okolnost - da su u toj nesreći poginule tri osobe, od kojih jedna maloletna.

Mislite li da je ovo ispravna odluka?

Glasajte

- Medđutim, Apelacioni sud nalazi da se osnovano žalbom branioca okrivljenog ukazuje da sud nije u dovoljnoj meri cenio da su svi učesnici ove nesreće bili izuzetno dobri drugovi, činjenica da su i sami prihvatili prevoženje od jednog do drugog ugostiteljskog objekta sa okrivljenim, iako su znali u kakvom se stanju nalazi kao i svesni toga da ih ima više od broja koji može da stane u automobil. Sve to, rezultiralo je činjenicom da se nisu svi oštećeni pridružili krivičnom gonjenju Jovanovića - naveo je Apelacioni sud u odluci i obrazložio da nalazi da se svrha krivičnih sankcija i svrha kažnjavanja mogu ostvariti i kaznom kraćom od one koju je izrekao Viši sud.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    SVAKA ČAST SUDU!!! Nije sigurno želeo to da se desi!

  • SMRADOVI

    AKO ISIS UDARI NA SRBIJU, NEKA PRVO UDJU U APELACIONI SUD I POTAMANE SVU OLOS, BOLJE NE ZASLUZUJU, SRAM VAS BILOOOOOOO !!!! KOJE BRE OLAKSAVAJUCE OKOLNOSTI, STOKA PIJANA UBILA TROJE MLADIH A VI NJEMU SEDAM GODINA . PA KOLIKO VREDI LJUDSKI ZIVOT ??? VASI SIGURNO NE VREDE NI SMRDLJIVOG BOBA, VI STE SVI OLOS TEZAK U APELACIONOM SUDU, KOLIKO STE SUDIJE DOBILE PARA OD PEKARA DA MU SMANJITE KAZNU, NA KRAJU CETE GA PUSTITI ZA TEPSIJU BUREKA !! ZAR MISLITE DA SMO MI GRADJANIN LUDI, BLESAVI I DA NISTA NE ZNAMO, SRAM VAS BILO . GDE JE SADA PREMIJER VUCIC DA VAS SVE POHAPSI ZA KORUPCIJU , REAGUJTE GDINE VUCICU POD HITNO .

  • Milos

    Korumpirane sudije, zakoni nula. Od Evropske unije nema nista. To sto su poglavlja otvorena ne znaci nista. Jos smo na nivou srednjeg veka. Vucis bi na prvom mestu trebao da se pozabavi sudstvom i mito-korupcijom.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima