Univerexport već 25 godina uspešno podstiče domaću proizvodnju (FOTO)

Univerexport je kompanija koja je za prethodnih 25 godina, otkada se prvi put pojavila na tržištu Srbije, za investicije izdvojila oko 85 miliona evra

  • 1

Ako ste ste zapitali zašto da za kupovinu izaberete baš Univereksport, ova kompanija nudi vam brojne  razloge.

Između ostalih, zato što je ove godine proslavljeno 25 godina uspeha i iz razloga što je Univerexport najveći domaći maloprodajni lanac u Srbiji, koji podstiče domaću proizvodnju.

On poseduje mesnu industriju AD Bačka čije se meso uzgaja na domaćoj farmi u Bačkoj Palanci, nikada se ne zamrzava i kao sveže stiže u roku od 48 sati do vitrina maloprodajnog objekta. Ono je odličnog, a što je još važnije, kontrolisanog kvaliteta.

Pecivo i hleb Uni pekare donose nove ukuse i mirisne note za dobar početak svakog jutra.

Proizvodnja testenina iz sopstvene radinosti vrši se iz proizvodnih pogona kompanije Univerexport, a po najsavremenijoj italijanskoj recepturi.

Foto: Promo Foto: Promo

Za 25 godina preko 300 miliona ljudi je svoju kupovinu obavilo u objektima Univerexport-a.

Maloprodajni objekti se nalaze u Novom Sadu, Beogradu, Kikindi, Zrenjaninu, Vršcu, Temerinu, Futogu, Staroj i Novoj Pazovi, Petrovaradinu, Bečeju i Novom Bečeju, Bačkoj Palanci, Sremskoj Kamenici, Bačkom Jarku, Inđiji, Kaću, Bačkom Petrovcu, Srbobranu, Subotici, Kanjiži, Adi, Apatinu, Kuli, Vrbasu, Kikindi, Mokrinu, Banatskom Velikom Selu, Ruskom Selu, Nakovu, Rumi.

Univerexport je kompanija koja je za prethodnih 25 godina, otkada se prvi put pojavila na tržištu Srbije, za investicije izdvojila oko 85 miliona €, za fondove (zdravstvo, PIO, nezaposlenost) oko 30 miliona €, a platila je oko 30 miliona poreza u svim oblicima.

Foto: Promo Foto: Promo

Univerexport je prepoznatljivo ime, upečatljivog vizuelnog identiteta, krojeno prema zahtevima potrošača i u skladu sa svetskim trendovima.

Više od 90.000 potrošača svakodnevno biva zadovoljno uslugama koje pružaju zaposleni Univerexport-a.

Kupovina se može obaviti u 126 objekata Univerexport Grupe ili online putem, preko besplatne dostave na elakolije servisu www.elakolije.rs koji je potrošačima dostupan u Novom Sadu, Beogradu i Vršcu, gde se željeni artikli donose na kućnu adresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    17. decembar 2015 | 15:57

    Mogli biste jedan u kragujevcu da napravite treba nam negde gde možemo da kupujemo kvalitetno i povoljno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA