O ovoj Putinovoj izjavi priča ceo svet! Evo šta je rekao o Turcima i Americi (VIDEO)

- Ukoliko Turci žele da liznu Amerikance na jedno mesto, nisam siguran koliko je to dobra ideja i da li je to potrebno Amerikancima - rekao je Putin na maratonskoj konferenciji za novinare

  • 25

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je na jučerašnjoj maratonskoj konferenciji da ne razume zašto je Turska oborila ruski vojni avion i ocenio da je tursko rukovodsto možda odlučilo da pokaže SAD i EU da je Ankara pouzdan partner.

Ona bez gaćica, on gleda Putina: Zemljotres fotka ruši Rusiju

Tom prilikom Putin je napomenuo da uništenje odnosa Turske i Rusije neće doneti ništa dobro obema državama, ali je potom dao i izjavu koja je glavna tema u svim svetskim medijima.

- Ukoliko Turci žele da liznu Amerikance na jedno mesto, nisam siguran koliko je to dobra ideja i da li je to potrebno Amerikancima. Postoje li neki dublji interesi, za sada to ne znamo, ali verujemo da finansijski interesi igraju veliku ulogu. Presreli smo 11.000 kamiona nafte. To je ogromna količina i plašim se da je ilegalna trgovina naftom dostigla industrijske razmere - rekao je Putin.

PUTIN OTKRIO SVOJU NAJVEĆU TAJNU: Prvi put javno progovorio o svojim ćerkama (VIDEO)

On je, odgovarajući na pitanja rekordnih 1.392 novinara i predstavnika medija na godišnjoj velikoj pres konferenciji, rekao i da će biti teško postići sporazum sa sadašnjim rukovodstvom Turske, te da se ne nada obnavljanju odnosa sa Ankarom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA