4.000 PAKETIĆA ZA DECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA: IDEA karavan širi magiju Srbijom! (FOTO) (VIDEO)

Zaposleni u ovoj kompaniji su malim koracima učinili sve da Deda Mraz stigne do svakog usamljenog srca mališana, i time napravili velike stvari

  • 2

Deo magije novogodišnjih praznika predstavljaju reklame ukrašenih kamiona, koji zajedno sa Deda Mrazom kreću na put kako bi ispunili želje svih mališana. IDEA se pobrinula da snovi postanu java, a to je samo početak.

UŠTEDA NEDELJE: Evo kako da platite čak 800 DINARA manje za JEDAN LITAR ULJA!

Deca širom Srbije željno isčekuju svoje poklone, a zaposleni u IDEI odlučili su da pripomognu čuvenom Deda Mrazu i podele svoju ljubav deci bez roditeljskog staranja, koja im je bila uskraćena.

IDEA karavan je krenuo put Srbije, a njeni zaposleni su malim koracima učinili sve da Deda Mraz stigne do svakog usamljenog srca mališana, i time napravili velike stvari.

Od samo jedne lepe ideje, pokrenula se lavina dobrih dela i svet je postao lepše mesto.

Foto: Promo Foto: Promo

Više od 2.000 zaposlenih u IDEI postali su pomoćnici Deda Mraza, koji su zajedničkim snagama upakovali više od 4.000 paketića, za mališane smeštene u domovima, prihvatilištima, bolnicama i hraniteljskim porodicama u preko 65 opština, širom Srbije.

Sa svakim paketićem delili su svoju ljubav mališanima i omogućili im da osete radost praznika. Ovi heroji ispunili su svoju misiju i dokazali da vole praznike, jer vole jedni druge, a za uzvrat dobili su široke osmehe i ispunjena srca mališana.

Foto: Promo Foto: Promo

Uz pomoć IDEE najmlađi širom Srbije žive bajku, koja će trajati i dalje, a IDEA ima za cilj da toplinom praznika usrećuje druge i da mališani na kojima svet ostaje prvo upamte dobrotu, koja će im želje u smeh pretvoriti.

A kako sve ovo izgleda pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • predivno

    18. decembar 2015 | 21:57

    Divno je jer postoje divni ljudi,sa iskrenim srcima

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    19. decembar 2015 | 02:32

    Jako lepo i plemenito.....svaka cast svima koji su to organizovali i omogucili......kamo srece da je vise ovakvih lep ihr akcija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA