Jovanović: Beograd ovako više ne funkcioniše

Beograd je danas drugačiji, ne zato što su DS, URS, SPS drugačiji, nego zato što se o ovom gradu brinuo LDP, kaže prvi čovek "Preokreta"

  • 0

U glavnom gradu treba afirmisati politiku koja će menjati Srbiju, jer dosadašnji način rada više ne funkcioniše, rekao je predsednički kandidat LDP-a.

- Departizacija, privatizacija javnih preduzeća, borba za radna mesta i investitore koji će da dođu, Beograd u kom se otvaraju fabrike. Žao mi je, ali je iscrpljen dosadašnji način funkcionisanja Beograda. Želimo da afirmišemo politiku koja će menjati Srbiju, a ne prkositi svemu što se u Srbiji dešava -  rekao je Čedomir Jovanović u Mladenovcu, navodi se u saopštenju koalicije "Preokret" .

On je istakao da Beograd posle izbora, 6. maja, mora da bude drugačije uređen, odnosno da mora počivati, kako je kazao, na jasnoj podeli vlasti i odgovornosti.

- Velika istina je da je Beograd danas drugačiji, ne zato što su DS, URS, SPS drugačiji, nego zato što se o ovom gradu brinuo LDP. Za nju nije bilo mesta u Srbiji i zato je Srbija propala. Ova pravila i takve odnose da uspostavimo u čitavoj zemlji, a u Beogradu da ih ojačamo - kazao je Jovanović.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA