DEKA SVOJIM TELOM SPASIO UNUKU ŽIVOT, ALI JE ON PREMINUO: Tragedija na Svetog Nikolu rastužila Srbiju (FOTO)

U trenutku nesreće koja se na Svetog Nikolu dogodila kod Mladog Požarevca, nastradali Dragan V. u krilu je držao unuka, kom je na taj način spasao život

  • 13

Dragan V. (60) iz Umčara, koji je u subotu uveče, na Svetog Nikolu, poginuo u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Malog Požarevca, spasao je sigurne smrti svog petogodišnjeg unuka Mateju.

Do ove saobraćajke došlo kada si se sudarili "golf", kojim je upravljao Dragan R. i  "mazda" u kojoj je bio nesretni Dragan V. sa ćerkom i troje unuka, od po pet, devet i 13 godina. Za nesreću je, navodno, prema pisanju beogradskog lista Alo, odgovoran vozač "golfa".

JOŠ JEDNA NESREĆA NA SVETOG NIKOLU: Tragedija na auto-putu. Jedna osoba poginula, troje dece teško povređeno

U trenutku nesreće, u kojoj je Dragan V. stradao a pet osoba među kojima i troje dece povređeno, nastradali čovek je svog unuka držao u krilu, i samim tim mu spasao život.

Draganova porodica, juče je u Umčarima primala saučešće. Ostali bez najstarijeg člana, koji je bio ponos i dika.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Bili su kod nas na Svetog Nikolu. Pozdravili smo se, i niko od nas nije ni naslutio da će se tako nešto dogoditi. Najmlađi unuk sedeo je u dedinom krilu. On ga je telom zaštitio, tako da dete nije nastradalo - za Alo priča Vladimir, Draganov zet.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ORLOVAČE: Dve osobe povređene

Draganove komšije kažu da se ovako nešto od njega i očekivalo, jer je živeo za svoju decu i unučiće.

- Lekari su brzo stigli, ali dedi nije bilo spasa. Nije davao znakove života i mogli su samo da konstatuju smrt. Deca su bila uplašena kao i sada. Najmlađi Mateja ne zna da  mu je deda mrtav, i samo pita kada će doći i se toliko zadržao. Bio je jako vezan za njega - kažu rođaci nastradalog Dragana.

(Telegraf. rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    21. decembar 2015 | 02:47

    Deda je svojom zrtvom dobio od Boga zasluzeni raj na onom svetu.

  • Đorđe

    21. decembar 2015 | 01:17

    Istovrenebo tužno i sa srećnim krajem. Deka je ispunio svoju svetu dužnost. Spasivši unuka otušao je u večnostii sećanja generacija njegovih naslednika! Slava čoveku! Slava DEDI! Nema dede koji to ne bi učinio!

  • A

    21. decembar 2015 | 01:52

    Joj tuga. Pazite ljudi kako vozite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA