POGINUO RADNIK U CIGLANI: Na njega se obrušio spoljni zid hale!

U ciglani u Pirotu juče oko 14 i 30 sati poginuo je radnik D. S. (50), angažovan na poslovima građevinskog radnika u SZGR "Nema problema" iz sela Gradašnica

  • 0

Inspekcija rada utvrdila je da SZGR "Nema problema", za koju je radio D. S. (50) koji je poginuo u ciglani u Pirotu, nije prijavila radove i da nema organizovane poslove bezbednosti i zdravlja na radu, saopštilo je danas Ministarstvo za rad.

POGINUO RADNIK NA KORIDORU 10: Pao sa KRANA, pa na mestu ostao MRTAV!

U ciglani u Pirotu juče oko 14 i 30 sati poginuo je radnik D. S. (50), angažovan na poslovima građevinskog radnika u SZGR "Nema problema" iz sela Gradašnica.

UŽAS: Stefana Milenkovića UDARILA STRUJA dok je radio na DALEKOVODU OD 10.000 VOLTI!

Kako se navodi u saopštenju, Inspekcija rada je odmah izašla na teren i nadzorom je utvrđeno da je D. S. povređen prilikom rušenja objekta pošto se na njega obrušio spoljni zid stare hale.

Nadzorom je ustanovljedno da SZGR "Nema problema" nije prijavila radove u ciglani Odseku inspekcije rada u Pirotu kao i da nema organizovane poslove bezbednosti i zdravlja na radu.

Inspektor rada će nastaviti nadzor radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica koje su dovele do smrti i preduzeti zakonom propisane mere.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA