Delez u Srbiju ulaže 40 miliona evra

Delez planira da otvori 20 i renovira 40 objekata, a očekuje se i otvaranje novih radnih mesta

  • 0

Već deo investicije biće uložen u otvaranje novih i rekonstruciju postojećih objekata, saopštio je trgovinski lanac u čijem sastavu su Maksi i Tempo trgovine.

Belgijski trgovinski lanac Delez planira da u ovoj godini u Srbiji otvori 20 i renovira 40 objekata.

Delez Srbija trenutno zapošljava više od 10.600 radnika, a očekivanja su da do kraja godine bude povećan broj zaposlenih.

"Za sada smo zadovoljni sa tempom ostvarivanja ovog plana, sa otvaranjima novih prodavnica u Čačku i Pančevu. Uskoro se otvara i novi objekat u Šidu, i počinjemo izgradnju još nekoliko prodavnica, prvo u Smederevskoj Palanci i Novom Sadu. Najvažnije od svega je da sva otvaranja donose nova radna mesta, i da se mreža naših zaposlenih stalno širi", ističe se u saopštenju iz ove kompanije.

Delez Srbija, pored ovih investicija, planira izgradnju velikog distribucionog centra u Srbiji, koji će omogućiti rast i unaprediti efikasnost poslovanja kompanije u regionu. 

Distribucioni centar biće jedna od najvećih investicija kompanije Delez u u Srbiji, počeće da se gradi do kraja godine, a trebalo bi da bude završen u drugoj polovini 2013. godine, piše u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA