Zašto Srbi VIŠE VOLE JOVANKU BROZ od SVETE PETKE?

Nema sumnje da su supruge predsednika naše države uvek imale veliku popularnost u srpskom narodu i da im je javnost uvek znala imena i pratila šta rade dok su im muževi na funkciji

Zvuči neverovatno, ali Srbi izgleda više vole Jovanku Broz od Svete Petke, jedne od najznačajnijih hrišćanskih svetica koja je živela na ovim prostorima.
JOVANKA BROZ JE NAJVEĆA TITOVA ŽRTVA! Evo šta Srbi tvrde, slažete li se s njima?

Na pitanje Telegrafa - "Koja je žena najznačajnija u srpskoj istoriji?" čak je 60 odsto učesnika dalo odgovor "Jovanka Broz".
Vernici danas slave ćerku ALBANSKOG KNEZA i SRPSKU MAJKU!
LEČI SVE, OD NERVOZE DO OČIJU: Ispovest SRBA kojima je pomogla VODA sa IZVORA SVETE PETKE! (FOTO)
Za Svetu Petku glasalo je samo 25 odsto.
ŠTA BISTE POŽELELI SEBI ZA 2016? Da kupite bolji auto ili postanete bolji čovek?

Šta mislite da je razlog zbog kojeg Srbi više vole Jovanku Broz od Svete Petke?

Glasajte

Daleko ispod našle su se heroina iz Prvog svetskog rata Milunka Savić (8 odsto) i jedna od najvećih naših književnica Desanka Maksimović (3 odsto).
VIDITE LI SUZE U OČIMA SVETE PETKE? Jedan pogled na sliku svetiteljke pokazaće KAKVA VAM JE DUŠA (FOTO)
Zanimljivo je da je i supruga bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, Mirjana Marković, dobila 2 odsto glasova, a ispod nje se našla igumanija Pećke patrijaršije Mati Fevronija (1,7 odsto).
Zašto je supruga bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita toliko popularna u Srbiji za sada možemo samo da pretpostavljamo.
Međutim, nema sumnje da su supruge predsednika naše države uvek imale veliku popularnost u srpskom narodu i da im je javnost uvek znala imena i pratila šta rade dok su im muževi na funkciji.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    @Mr Black aj se skloni ne remeti naseg Boga i Svetce. Sveta Petko oprosti im ne znaju sta rade i moli Boga za nas.zivelo PRAVOSLAVLjE.

  • Mile

    Slava nasem Bogu Isusu Hristu i takodje Svetoj Petki (:

  • N.N

    @ Mr Black HRISCANSTVO je jedina prava vera na svetu, a to sto ti verujes u tog nekog n sad nama to nabijas na nos. Svi koji su citali taj kuran znaju da se u njemu vise pise o ISUSU HRISTU nego o tom vasem alahu. Bez uvrede ali tako je. Meni je Sveta Petka puno draga Svetiteljka i ne volim da je neko vredja kao ni Boga.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima