KUVAR IZ PAKLA: Ovoj preslatkoj medvedici je uz hranu dao EKSPLOZIV. Krenuće vam suze kada je vidite u bolovima! (VIDEO)

Životinju su prethodno hranili ljudi, ali ovaj put je pojela eksploziv koji joj je, navodno, dao lokalni kuvar. Medvedica je počela da se okreće oko sebe i da se previja, a njuška joj je bila krvava

  • 20

Kuvar u ruskoj vojnoj bazi na Arktiku je optužen za hranjenje polarnog medveda eksplozivom što je uzrokovalo da nesrećna životinja preživljava pravu agoniju.

Ova ženka medveda imala je mladunče, koje je često bilo sa njom, ali se sada veruje da je siroče jer se ne zna šta je sa majkom. Stručnjaci kažu da su male šanse da je ženka medveda preživela.

- Životinju su prethodno hranili ljudi, ali ovaj put je pojela eksploziv koji joj je, navodno, dao lokalni kuvar. Medvedica je počela da se okreće oko sebe i da se previja, a njuška joj je bila krvava - navodi se u saopštenju.

Nju je taj kuvar i ranije hranio, a sada joj je uz hranu dao i eksploziv. Video snimak su objavili radnici kompanije koja gradi novu vojnu bazu.

Inače, polarni medvedi su zaštićeni u Rusiji i ovaj kuvar suočiće se sa kaznom.

Ali izveštaji naglašavaju da je tom prilikom su radnici, uključujući i kuvara, je nagovorio medveda da dođu kako bi se hrani.

Ruski ministar za zaštitu prirode Sergej Donskoj apelovao je da se kuvar kazni.

Pogledajte video snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    23. decembar 2015 | 19:30

    Ovo kuvaru da se da. To je idealna kazna pa ga snimite da ima za uspomenu

  • mikael

    23. decembar 2015 | 20:09

    Smece neljudsko... Da je pravde da u prirodi naleti na medveda!

  • Yug

    23. decembar 2015 | 19:28

    Idiota treba staviti na dozivotnu robiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA