• 19

DA LI JE OVO SUROVA KAZNA ZA STUDENTE? Univerzitet u Beogradu ODLUČIO - Ko dođe PIJAN biće izbačen sa fakulteta

Na sednici Senata Univerziteta u Beogradu usvojen je pravilnik o disciplinskom postupku protiv studenata za kršenje akademske discipline, a pravilnikom je propisano da studenti treba da budu kažnjeni ako na fakultet dođu pijani ili ako konzumiraju drogu i alkohol u zgradi fakulteta

  • 19

Na sednici Senata Univerziteta u Beogradu usvojen je pravilnik o disciplinskom postupku protiv studenata za kršenje akademske discipline, prema kome će kazna za najteže prekršaje biti izbacivanje sa fakulteta!
Pravilnikom je propisano da studenti treba da budu kažnjeni ako na fakultet dođu pijani ili ako konzumiraju drogu i alkohol u zgradi fakulteta, naprave materijalnu štetu, vređaju ili napadnu profesora, plagiraju ili delimično plagiraju domaći zadatak, seminarski ili semsestrali rad ili projekte, zbog tuče i drugih izgreda.

Da li studenti koji dođu pijani na fakultet treba da budu izbačeni sa fakulteta?

Glasajte

Predstavnici studenata tražili su da studenti koji naprave neki od prekršaja na studentskim protestima budu izuzeti iz ovog pravilnika.
Senat je predložio da se na prestoničke fakultete ipak vrati šest ispitnih rokova budući da fakulteti sada imaju pravo da organizuju i manje.
(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    Ovo mora i na profesore da se primenjuje.Pijani profesor je daleko veća pojava od pijanog studenta.Posle čak i maltretiraju te studente.

  • ja

    Sta je sa profesorima koji dolaze pijani, koji cak sa asistentima i piju u kancelariji?

  • Zovemse

    Ajde razlika jedna da bude vidjena. Jedna je stvar da neko dodje vidno pijan na fakultet, drugo je da bude mamuran. I ja sam mamuran dolazio, nikad pijan, ili slicno. Bilo je i pijanih, i trebao je neko da ih izbaci.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima