• 0

OVO MOŽE DA BUDE NAJVAŽNIJA STVAR U VAŠEM ŽIVOTU: A sada je možete uraditi za SAMO NEKOLIKO MINUTA!

Jednostavan proces kupovine omogućava građanima da putno osiguranje dobiju za svega nekoliko minuta

  • 0

Od danas građani Srbije mogu kupiti putno osiguranje na online prodavnici AXA Osiguranja „Osiguranje na klik“, koja se nalazi na adresi https://shop.axa.rs.
Jednostavan proces kupovine omogućava građanima da putno osiguranje dobiju za svega nekoliko minuta.

Potvrda o osiguranju isporučuje se ne e-mail adresu čime je obezbeđena medicinska, putna ili pravna pomoći tokom boravka u inostranstvu.
AXA Osiguranje obezbeđuje pokriće troškova u u inostranstvu do iznosa od 35.000 evra.
- Svesni smo modernih trendova u vremenu u kojem živimo i zato želimo klijentima da pomognemo da što pre zadovolje svoje potrebe za osiguranjem. Svest o putnom osiguranju u Srbiji je na nešto višem nivou u odnosu na ostale vrste osiguranja. Građanima treba pružiti više, a to je da u svega nekoliko koraka, brzo i lako kupe osiguranje i bezbrižno otputuju u inostranstvo, bez obzira da li je to zimovanje, praznično ili poslovno putovanje - izjavio je Adamantios Hadžistilis, generalni direktor AXA Osiguranja, povodom pokretanja online prodavnice.
Na online prodavnici „Osiguranje na klik“, moguće je kupiti putno osiguranje za individualna i porodična putovanja.
Putno osiguranje mogu kupiti osobe do 85 godina starosti za putovanja širom sveta. Klijenti mogu izabrati jedan od tri vrste paketa, koji variraju zavisno od broja usluga i iznosa pokrića.
Plaćanje je platnim karticama, a sigurna kupovina obezbeđena je korišćenjem trenutno najviših sigurnosnih standarda. Potvrda o osiguranju isporučuje se na e-mail adresu.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima