• 1

Nagrada "KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ" otišla načelniku NIŠKE POLICIJE, Srđanu Grekuloviću! (FOTO)

Priznanje je pripalo Grekuloviću za visoki profesionalizam i društvenu odgovornost jer je, zahvaljujući bogatom iskustvu uspeo da bolje organizuje poslove u niškoj Policijskoj upravi i time doprinese poboljšanju rezultata rada ove službe

  • 1

Načelniku niške Policijske uprave Srđanu Grekuloviću danas je u sali Skupštine grada u Nišu uručena nagrada "Kapetan Miša Anastasijević".
SVAKA ČAST MAJSTORE! Violinista Nemanja Radulović dobio prestižnu evropsku nagradu! (VIDEO)

Kako je navedeno u obrazloženju, priznanje mu je pripalo za visoki profesionalizam i društvenu odgovornost jer je Grekulović, zahvaljujući bogatom iskustvu uspeo da bolje organizuje poslove u niškoj Policijskoj upravi i time doprinese poboljšanju rezultata rada ove službe.
Posebno mu se u zaslugu pripisala intenzivna saradnja policije sa građanima i lokalnom samoupravom što je rezultiralo poboljšanjem uslova rada policijskih službenika i unapređenju sistema bezbednosti.
Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević

Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević


Kako je dalje navedeno, Grekulović se školovao u Sremskoj Mitrovici i Beogradu, radio je u policiji i žandarmeriji u Požarevcu, Jagodini, Beogradu i uvek je svojim radom uzvraćao građanima ukazano poverenje.
Priznanje, koje se sastoji od plakete i zlatnika uručeno je dvadeset jednom dobitniku sa područja Nišavskog okruga. Nagradu već 15 godina dodeljuje organizacija "Media invent2 iz Novog Sada najistaknutijim kompanijama,malim i srednjim preduzećima, brendovima, organizacijama i ustanovama, stvaraocima i pojedincima za izuzetne rezultate u poslovanju, stvaralaštvu i društvenoj odgovornosti.
(D. R.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima