ŠAKALI SE POJAVILI U BEOGRADU: Upali ljudima u dvorište, drugi viđeni U OKOLINI CRKVE!

Beograđanin tvrdi da je prošle nedelje u svom dvorištu odbranio mačku od životinje svetložute boje, dugačkog repa

  • 23

Meštanin Borče zatekao je u svom dvorištu u Angorskoj ulici, ni manje ni više, nego šakala!

PAZITE SE: I Šakali vrebaju Beogradom (FOTO)

Kako prenosi portal "Lobi", žitelj je zatekao jednog u svom dvorištu, a viđao je i druge na ulici, u okolini crkve na Ovčanskom putu.

On tvrdi da je prošle nedelje u svom dvorištu odbranio mačku od životinje svetložute boje, dugačkog repa. Nekoliko dana posle video je sličnog šakala na ulici u blizini svoje kuće.

Iako je neobična pojava, šume Pančevačkog rita zapravo su odavno poznate kao stanište šakala. Ovi predatori prepoznatljivi su po sablasnom zavijanju, ali se uglavnom drže podalje od ljudi i naseljenih mesta.

Foto: Wikipedia/Simyre Foto: Wikipedia/Simyre

Međutim, zbog nedostatka hrane, moguće je da ih potraga odvede i do domaćinstva, a tada ne prezaju da napadnu domaće životinje.

Žitelji Borče se pribojavaju da li je dolazak gostiju zapravo znak da je broj jedinki znatno uvećan ili je izgradnja saobraćajne pristupnice uticala na njihovo kretanje.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    24. decembar 2015 | 15:37

    Pa sta ocekujete da vidite u Borci? Ne razumem!

  • ATIMUS

    26. decembar 2015 | 07:54

    Kada se susretnu sakali i djukele lutalice ujedinjuju se u copore i krecu u zlocinacke pohod da love cike deke bake i tete kao i seljake i seljanke po njivama dok motikaju poljoprivredne useve....u pauzama buse automobilske gume kao i gume gsp prevoza...

  • Aleks

    24. decembar 2015 | 15:19

    Juce su videli kod Vozdovca neko stvorenje slicno Yetiju, preko 3 metra visine, kazu da je to onaj "Sumadijski Jeti"?? Pre dva dana jedna penzionisana partizanka srela kod Petlovog brda krokodila od 6 metara? Prosle nedelje jedan bivsi Slobin agent, sreo kod Dorcola pitona od 9 metara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA