• 84

SRBIJA IZUMIRE, ČEKA JE KATASTROFA! Ovo STRAVIČNO PROROČANSTVO Ujedinjenih nacija zabrinulo je Srbe

Najnovije istraživanje Ujedinjenih nacija donelo je zabrinjavajuće rezultate za 48 zemalja, uključujući i Srbiju

  • 84

Najnovije istraživanje Ujedinjenih nacija donelo je zabrinjavajuće rezultate za 48 zemalja, uključujući i Srbiju. Naime, UN su saopštile da će se već od 2050. godine populacija u Srbiji i još 47 država značajno smanjiti.
AKO SE NE PROMENIMO, NESTAĆEMO, ZAMENIĆE NAS INSEKTI! Evo šta je Tomislav Nikolić rekao SVETSKIM MOĆNICIMA

Iako će broj stanovnika na svetu u nadolazećim decenijama konstantno rasti, u pojedinim zemljama taj trend ići će silaznom putanjom. UN procenjuju da će do 2100. godine na svetu biti više od 11 milijardi ljudi. Ipak, u to vreme Srba će biti za čak 40 posto manje nego danas, što je i više nego zabrinjavajuć podatak.
SVI SVETSKI LIDERI DANAS U PARIZU: Počinje samit UN o klimatskim promenama!

Da li verujete u proročanstva i vradžbine?

Glasajte

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug


Prema proceni UN, 2100. godine ostaće samo 5.334.000 Srba, u odnosu na današnjih 8.851.000.
Najgore će proći Moldavija, koja će izgubiti više od polovine populacije, pre svega zbog negativnog indeksa nataliteta. Moldavaca će ostati manje od dva miliona.
Odmah iza Moldavije nalazi se Bugarska, koja će izgubiti 52,4 posto populacije, kao i BiH, gde će se broj stanovnika prepoloviti. Na prvih deset mesta su još i Rumunija, Ukrajina, Hrvatska, Letonija, Japan i Mađarska.
Kompletno istraživanje UN možete pročitati OVDE.
(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Broj Jedan

    s ovakvim izdajnicima na vlasti bice cudo ako ne izumremo mnogo pre... a,jel to oni predvidjaju sto su predvideli da ce do 2015 rusija da nestane...pa vidim kako je nestala... to su bre katolici,njima ne treba verovati ni kad govore istinu..znaju oni mojega,sto se vidi po toj njihovoj prognozi da ce rusija da nestane do 2015...ja s takvi ranim zmije

  • ATIMUS

    Srbija se kupa u kriminalu i pravnom diskriminacionom haosu tako da nemoze da se pokrene proizvodnja ,otvaranja fabrika ...znaci nova mesta za zaposljavanje i osnovni preduslov da se omladina zaposljava a samim tim stvara se uslov za stvaranje porodica....elem.... za srbiju definitivno nema spasa jer srpski narod nemoze da se odbrani od rak rane drustva a to je kriminal po svim osnovama i svim nivoima ....

  • How Yes No

    Sve dok se ne promijeni svijest naroda da je svuda bolje nego u Srbiji,propast je zagarantovana. Druga stvar je isto u unutrasnjem problemu,gdje svaki seljak zeli da se docepa Beograda,i onda zivi kao krapinski covjek po raznim budjelarima bez mogucnosti da osnuje ili da siri porodicu.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima