"SAMO SAM ŽELEO DA SE PROVOZAM": Urnebesne izjave SEKSI LOPOVA o kome bruji cela Srbija!

Seksi lopov o kome bruji cela Srbija na saslušanju se branio da nije ukrao automobil, već da je "samo želeo da se provoza"

  • 26

Novosadska kriminalistička policija uhapsila je V. L. (34) iz Novog Sada zbog sumnje da je Hrvatici T. L. posle avanture za jednu noć ukrao "mercedes" dok su ona i njena drugarica spavale u hotelu.

PROVEO NOĆ SA DEVOJKOM, PA JOJ UKRAO MERCEDES: O ovom SEKSI LOPOVU priča cela Srbija!

Kako piše "Alo", V. L. je ranije osuđivan zbog droge.

On je nakon hapšenja ispričao da je slučajno upoznao Hrvatice, ali se branio da je automobil uzeo samo da bi se provozao.

- Inspektori su okrivljenog uhapsili dok se šetao pokraj "Spensa". Tokom saslušanja je rekao da je slučajno upoznao devojke i da su lumpovali celu noć, a ztim otišli u hotelsku sobu, gde su imali seks.  Dodao je da je iskoristio priliku i uzeo ključeve od automobila kojim su i došli do hotela "Vojvodina". Tvrdi da nije planirao da proda automobil, već "samo da ga malo vozi po gradu - kaže izvor koji je blizak istrazi za "Alo".

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nakon saslušanja, mercedes je pronađen u Ulici patrijarha Čarnojevića.

- Pregledom krivične evidencije utvrđeno je da on ima više dela iz domena imovinskih delikata i trgovine drogom. On je čak i osuđen zbog narkotika na više godina zatvora - kaže isti izvor.

Hrvatska državljanka T. L. je početkom decembra prijavila policiji da je ukraden "mercedes" koji je u vlasništvu njene drugarice. Ona je sa lopovm provela noć u hotelskoj sobi, sli o njemu nije znala da kaže ništa na saslušanju, čak ni ime.

- Ujutru kada su se ona i njena drugarica probudile, videle su da mladića nema, ali ništa nisu slutile. Prepričavale su doživljaje od sinoć i smejale se, ali kada je trebalo da krenu kući, usledio je hladan tuš - ispričao je izvor koji je dobro upućen u ceo slučaj.

Kako piše "Informer", Osiječanke su udate i poseban problem je predstavljalo to što su na sve načina molile da istraga bude što diskretnija, kako njihovi muževi ne bi saznale da su spavale sa Srbinom.

- Dve Hrvatice su imale velikih privatnih problema posle ove afere. Obe su udate i imaju decu, žive naizgled uzornim porodičnim životom u Osijeku. Morale su da objasne muževima zbog čega su došle u Novi Sad i gde im je nestao "mercedes". U početku su još i imale neke šanse da se izvuku, ali kada je priča izašla u medijima i kada su im se čak i slike pojavile, mogle su samo da izađu pred muževe sa onom čuvenom - da li verujete nama ili svojim očima - kaže izvor "Informera".

(Telegraf.rs / Alo / Informer)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexy Lopov

    25. decembar 2015 | 14:23

    Kaze stara Kineska "zemlja se cuva od neprijatelja a zena od prijatelja" eh da smo bar prijatelji,pa ni zene niste u stanju da sacuvate.Evo nekako dodjoh do mobilnog u pritvoru znate kako to vec ide kod nas u Srbiji zemlji bembeliji.Morao sam to da uradim zato sto je to bila zena od onog "CROX-a" prosto moralna obaveza me naterala da to uradim.Sta cete jace je bilo od mene.I imam da mu porucim nesto.Matori dobra ti makina,al ti se zena bolje gazi od djunte.Ne brini nisam je puno turirao i pazio sam da je ne ogrebem koliko sam mogao.Jedino sto sam joj izcedio svu "corbu" nadam se da ces to moci da mi oprostis.Doci ce ti kuci kao posle tehnickog pregleda zategnuta ko puska prosla je sve provere i mogu ti reci radi posao sto na sat be problema.Cak sam joj pokazao i neke nove bolje fore za odrzavanje,znas moras to redovno podmazivati.Ne vodis ti dobro racuna o tome."By the way" reci zeni pisacu joj iz zatvora,da ne ostane samo na tome i da ne bude kako sam je ispalio.Pa kad izadjem napolje vodim vas na cugu ;),pozdrav...

  • Enna

    25. decembar 2015 | 20:04

    Boze ne mogu nikako da shvatim neke zene koje pored muzeva traze druge ljude i obrnuto. Glupace legle så njim a ne znaju ni ime. Eto koliko su "uzorne"-zene!!!

  • Ivana

    25. decembar 2015 | 14:37

    Zbog sexa na veče ostale bez muzeva i mečke...mečku povratile, a dal ce i muzeve???Pa sad kad saberes sve, jer je vredelo????Bas me zanima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA