UHAPŠEN BOSANAC U BEOGRADU: Tražili ga osam godina zbog teških krivičnih dela!

Za R.B. se intenzivno tragalo više od osam godina, a prilikom hapšenja imao je falsifikovana dokumenta sa svojom fotografijom, ali pod drugim identitetom

  • 70

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Rodoljuba B. (1956), državljanina Bosne i Hercegovine, za kojim je bila raspisana međunarodna poternica Interpola Sarajevo.

Za njim se tragalo zbog više krivičnih dela počinjenih na teritoriji BiH – ubistvo, ubistvo u pokušaju, ugrožavanje opšte bezbednosti i nasilničko ponašanje.

Za R.B. se intenzivno tragalo više od osam godina, a prilikom hapšenja imao je falsifikovana dokumenta sa svojom fotografijom, ali pod drugim identitetom.

Nakon izvršenih provera i utvrđivanja identiteta, osumnjičeni je sproveden nadležnom sudiji radi određivanja ekstradicionog pritvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bravo

    25. decembar 2015 | 19:13

    Kad ce vec jednom gedze ukapirati da mi nismo niki bosanci vec srbi iz bosne ili rs.

  • SARA-P

    25. decembar 2015 | 20:19

    ISTINA I DOSTA VREDJANJA SRBI IZ BOSNE SU SRBI A NE BOSANCI. ISTO SRBI IZ HRVATSKE SU ISTO SRBI A NE HRVATI

  • Mujo

    25. decembar 2015 | 21:21

    Za mene je najbitnije da je ovaj kriminalac uhapsen I da se nece vise setati slobodno po Beogradu. Prepucavanja o geografiji I naciji ne pomazu u suzbijanju kriminaliteta vec uspesna akcija policije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA