Jedan klik do bezbrižnih praznika u inostranstvu

Da li ste spakovali sve što je potrebno za vaše praznično putovanje?

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Imate li još malo vremena da odete do najbliže turističke agencije ili poslovnice osiguravajuće kuće da kupite putno osiguranje? I ako imate, sada za tim nema potrebe.

Preostalo vreme do putovanja iskoristite na druge obaveze, jer od sada putno osiguranje možete kupiti bilo gde sa svog mobilnog telefona, tableta ili lap topa.

Online kupovina u prodavnici AXA Osiguranja uštedeće vaše vreme i obezbediti vam bezbrižno praznično putovanje već od 138 dinara dnevno, bez obzira da li putujete na doček Nove godine ili idete na skijanje u inostranstvo sa društvom ili porodicom.

Na portalu „Osiguranje na klik“ AXA Osiguranje vam je omogućilo najbržu i najefikasniju online kupovinu putnog osiguranja u Srbiji. Putno osiguranje pruža hitnu i efikasnu medicinsku pomoć, pravnu ili putnu asistenciju u inostranstvu sa pokrićem do 35.000 evra.

Proces kupovine možete obaviti sa bilo kog uređaja koji ima internet konekciju. Važno je samo da se kupovina obavi pre početka putovanja, a to možete učiniti čak i u automobilu dok ste u Srbiji na putu ka granici ili u taksiju dok idete na aerodrom.

Plaćanje se obavlja platnim karticama, a sigurna kupovina obezbeđena je korišćenjem trenutno najviših sigurnosnih standarda. Potvrda o osiguranju isporučuje se na e-mail adresu.

Na portalu „Osiguranje na klik“ možete  kupiti putno osiguranje za individualna ili porodična putovanja, po veoma pristupačnim cenama od 200 dinara dnevno za skijaše na individualnim putovanjima, odnosno 260 dinara dnevno za porodicu na skijanju.

Putno osiguranje mogu namenjeno je osobama do 85 godina starosti za putovanja u Evropi, ali i šire. Na raspolaganju su tri vrste paketa, koji variraju zavisno od broja usluga i iznosa pokrića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    28. decembar 2015 | 10:09

    A drugi klik za novce kojima ćemo to platiti i cap...probudimo se i shvatimo da smo samo sanjali.

  • bobi

    28. decembar 2015 | 10:42

    Bravo Velislave ha ha probudimo se kad ono zamka za bizona !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA