Sirijski novinar i borac protiv ISIS-a ubijen u Turskoj (FOTO) (VIDEO)

Džerfov prijatelj rekao je da je on trebalo da doputuje u Pariz ove nedelje nakon što je, zajedno sa ostalim članovima svoje porodice, dobio dozvolu za azil u Francuskoj

  • 1

Sirijski novinar i autor dokumentarnih filmova neprijateljski nastrojenih prema Islamskoj državi, Nadži Džerf, ubijen je u nedelju u Turskoj, saopštila je grupe za koju je radio "Raka se tiho ubija".

GODIŠNJICA ARAPSKOG PROLEĆA: U 2 minuta pogledajte kako je počeo HAOS koji i dalje traje (VIDEO)

Džerf, otac dvoje dece, ubijen je pištoljem s prigušivačem u Gazijantrepu, turskom gradu na granici sa Sirijom, saopštila je grupa na svom nalogu na Tviteru.

Džerfov prijatelj rekao je da je on trebalo da doputuje u Pariz ove nedelje nakon što je, zajedno sa ostalim članovima svoje porodice, dobio dozvolu za azil u Francuskoj, prenosi AFP.

"Raka se tiho ubija" je grupa novinara koja se bavi zloupotrebom ljudskih prava u Raki, gradu koji takozvana Islamska država smatra svojom prestonicom u Siriji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa Turci ga ubise sta je tu cudno

    28. decembar 2015 | 11:55

    Gde je i on ludak dosao kod njih "dosao mecki na rupu".Pa sta je ocekivao od onih koji i jesu deo isisa od onih koji isis gleda kao svoju decu od onih cija nacija je maltretirala evropu 1000 godina.Bolje da je nasao bilo koju drugu zemlju kada je vec pisao protiv terorista a ne teroristicku prestonicu i sigurnu luku za takve.Dosao im je u jazbinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA