• 4

HELIKOPTER UMESTO TAKSIJA U SRBIJI: Evo kuda će leteti!

Javni prevoz helikopterom, kao vazdušnim taksijem, zbog procedura, u potpunosti bi trebalo da bude uspostavljen u maju naredne godine

  • 4

Srbija bi uskoro mogla da dobije novi vid prevoza, vazdušni taksi u vidu helikoptera.
UVEDEN VOZ NA LINIJI BEOGRAD - MOSKVA! Šta mislite koliko košta KARTA?

Privatnici bi uskoro mogli da se uključe u sve vidove helikopterskog saobraćaja. Mnogi su već spremni i samo čekaju na donošenje propisa i pribavljanje neophodnih dozvola.
HELIKOPTERI IZNAD BEOGRADA: Ne brinite, to je samo vežba!
Javni prevoz helikopterom, kao vazdušnim taksijem, zbog procedura, u potpunosti bi trebalo da bude uspostavljen u maju naredne godine.
U Srbiji za sada postoje tri registrovana helidroma koja ne pripadaju ni vojsci ni policiji. Jedan je u Dobanovcima, drugi u Gorobilju kod Požege, a treći na Mokroj Gori, te bi upravo ove lokacije mogle da bude destinacije prvih linija.

Da li ćete koristiti helikopter kao vid prevoza?

Glasajte

Izgradnja helidroma jeftinija je od aerodroma, a civilni helikopterski saobraćaj u Srbiji mogao bi imati veliki značaj u hitnim situacijama.
(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krsta

    Srbi kukaju,loše. Se živi nema para ...a ono imaju i privatne helikoptere

  • BEN DELIJA

    92' Kada mi je cerka imala tri godine pitao sam za heliotaxi bilo im je smesno i rekli su mi na info aerodroma da to nikada nece biti kod nas pa evo skoro da su pogodili

  • Mlj1228

    Prvi sam (ZA) , samo sto bi te letece masine trebale biti kontrolisane od strane vrsnih strucnjaka, i strogim zakonima. Drugo, malo je smesno sto i Nis nije obezbedjen sa heliodromom, a ima medjunarodni aerodrom. Nis sa okolinom ima skoro milion stanovnika, a manji gradovi u okruzenju su ponekada, preko zime, potpuno odseceni o sveta. To je dobra ideja ,stim da tehnicka kontrola bude rigorozna.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima