PROBLEMI SA INTERNETOM U SRBIJI: Evo šta se dešava i kada će biti rešeni

- U večernjim časovima kreću problemi sa internetom i samo se u jednom trenutku prekine, nikako ne uspem da posle ponovo uspostavim konekciju. To mi se dešava već nekoliko večeri zaredom - kaže Marija iz Beograda koja se javila našoj redakciji

  • 19

Redakciji Telegrafa javilo se nekoliko ljudi koji su rekli da imaju problem sa SBB internet konekcijom, da im često puca i da iznenada ostanu bez interneta, naročito u večernjim satima.

DOBRA VEST: Srbija ponovo IMA INTERNET, proradile linije SBB

Naime, prošle nedelje problem sa kablovskom televizijom i internetom imali su korisnici SBB kablovske televizije i interneta kada je pala mreža u celoj Srbiji.

Međutim, sudeći po ljudima koji nam se javljaju da im internet i dalje prekida izgleda da kvar i dalje nije u potpunosti otklonjen.

U večernjim časovima kreću problemi sa internetom i samo se u jednom trenutku prekine, nikako ne uspem da posle ponovo uspostavim konekciju. To mi se dešava već nekoliko večeri zaredom - kaže Marija iz Beograda korisnica SBB-a koja se javila našoj redakciji.

Tragom svega ovoga, pozvali smo korisnički servis SBB-a gde na samom uspostavljanju veze automat izda obaveštenje: "Poštovani korisnici, trenutno je prekid kablovske televizije, interneta i D3 usluge u Beogradu, i to na Dorćolu, u Zemunu, na Vračaru, Altini, Sremčici i Resniku. Hvala na razumevanju i strpljenju".

Ne kaže se kada će kvar biti otklonjen, ali svakako govori da problem još uvek postoji.

Spojili su nas sa tehničkom podrškom gde su nam rekli da ne postoji nijedan ozbiljniji kvar.

Foto: sbb.rs Foto: sbb.rs

- Prošle nedelje se na teritoriji cele Srbije desio veliki kvar na našoj mreži koji je u toku dana bio sređen. U toku dana ponekad se dešavaju sitni prekidi zbog radova i unapređenja mreže i na njihovom otklanjanju se radi u trenutku, zato može povremeno u toku dana doći do prekida - rekli su nam iz tehničke službe ove kompanije.

Takođe, dodali su i to da njima korisnici poslednjih dana nisu prijavljivali nikakve smetnje na mreži.

Nadamo se da će kvar biti otklonjen u što kraćem roku kako bi korisnici mogli nesmetano da koriste usluge SBB-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu kako se odma dize halabuka

    29. decembar 2015 | 21:28

    Kada je Beograd u pitanju a kada nam u Novom Sadu to isto rade "cuju se samo zrikavci".Bitno da kada se dirne tlo svetga li Beograda i njegovog mirotocivog stanovnistva.Halabuka na sve strane.Pa da bitan je BG a ostatak Srbije moze da crkava grca u problemima svakakve vrste onda se to ni nepise jer je nebitno.Ali kada se dirne aristokratija,evo upravo vidjeno na delu.

  • Mirko

    29. decembar 2015 | 15:33

    Sad cu ja da ti kazem koji je to kvar. Imaju mnogo vise korisnika prikljucenih na svoju mrezu nego sto im kapaciteti za ponudjene usluge dozvoljavaju. I to, kada vecina korisnika nije u svojim domovima, radi fino. Ali zato uvece kada je obrnuta situacija, dolazi do zagusenja protoka i do blokiranja. I to su tehnicki problemi izazvani fenomenom zvanim LJUDSKA POHLEPA, jer su svi navikli i navili na brzu zaradu na racun narodne grbace. Hvala na paznji.

  • Ludnica

    29. decembar 2015 | 15:26

    Laz!!! Internet je haosu! To se desava ne poslednjih nekoliko dana ,vec u poslednjih par meseci!Kradja, jos samo jedna u nizu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA