"NA OVU ŽURKU ZA NOVAKA NISAM HTELA DA IDEM, A ZAVRŠILA SE NAJBOLJIM SEKSOM IKADA": Ispovest Milene R. će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

- Ove godine sam želela da to proslavim kako treba. Znate ono, malo energije uneti u to novogodišnje veče, dodati u to strasti, jer već mi je 27, kada ću uživati, ako ne sad - prepričava Milena svoj novogodišnji provod

  • 6

Ona je nesvakidašnja hipi devojka, ima 27 godina, uspešan je PR menadžer, ali sputana u svojim željama. Htela bi ludilo od svog života, ali nije uspevala da ostvari ništa, sve dok nije shvatila da je ona sama krojač svoje sudbine. Ne voli Novu godinu, ako je ne slavi u inostranstvu, ali je na dočeku 2016. godine doživela nezaboravan provod i u Beogradu

Nikad nećete pogoditi gde...

OVAJ SRBIN JE TOTALNI HIT: Da li je ovo NAJJAČA ČESTITKA NOVE GODINE ikada? (FOTO)

- Ne volim Novu godinu, ni doček Nove godine, ni dane posle Nove godine, sve do Božića. Dođe mi najradije da prespavam to veče šljokica, slavljenja, zadimljenog kluba i gradske gužve. Godinama unazad razmišljala sam šta bi se desilo da proslavim Novu godinu sama. Da li bi cele godine bila usamljena? Ne bih rekla  - pomalo hejterski, sa odbrambenim stavom, počinje priču Milena R., kao da se ne seća novogodišnje noći.

JELKA VAS RAZOTKRIVA: Makar jedan od ovih ukrasa ste stavili na jelku, a evo šta to GOVORI O VAMA

Kako se vi osećate tog famoznog 31. decembra? Da li vam je bitno da odete u tamu nekog kluba, kad već ne možete u Berlin, da biste sutra ljudima imali šta da ispričate na čuveno pitanje kako vam je bilo i jel' se dobro završilo. I onda su tu sati i sati prepričavanja, sve do repriznog izlaska.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Moja novogodišnja žurka poslednjih nekoliko godina podrazumevala je držanje za ruku sa voljenom osobom, cmokić kad sat otkuca 00:00 i miran ostatak večeri. Pomalo porodičan doček, priznaćete. Kada smo se upoznali imala sam 22, on 25. Moje ime je Milena, njegovo više nije bitno  - otkriva nam ona svoj identitet, želeći da opravda svoje ponašanje.

- Ove godine sam želela da to proslavim kako treba. Znate ono, malo energije uneti u to novogodišnje veče, dodati u to strasti, jer več mi je 27, kada ću uživati, ako ne sad. Treba mi da sačekam novi voz duge veze, pa da nikad ne probam neke avanture:

Foto-ilustracija: wallpaperscraft.com Foto-ilustracija: wallpaperscraft.com

- Ćao, Milence, gde ćeš za Novu  - pita Anja, drugarica sa fakulteta za koju bi bio smak sveta da ostane kući to veče.

- Neću nigde, smaraju me izlasci, ostaću kući - po stoti put ponavljam isti odgovor, različitim ljudima.

Moje reči su za nju nedopustive. U njenoj glavi ova godina je ključna i ne sme se baksuzno započeti.

- Idemo na neku privatnu žurku na Dedinju, to je kao žurka u stanu, plaća se 25 evra, biće kul - vrišti mi oduševljeno sa druge strane telefona, i ubeđuje kako će to biti nezaboravan doček.

Milena uvek popusti ubeđivanju te dve njene drugarice. Super su, provod sa njima je top, kao i njih tri posle višečasovnog remonta.

- Štikle, kratke haljine i tanke mrežaste čarape  - i spremne smo za Dedinje - priča Milena.

Sat vremena kasnije....

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ona mi nije rekla kakve su ove žurke. Ili nije ni znala.

Nekoliko spojenih stanova, disko kugle, šipke, striptizete, prepuno starleta, a ima i poznatih. DJ vrti elekro haus i tehno, to mi se sviđa. Nas tri kao pale sa Marsa, ali bukvalno.

Dočekuje nas tip u crnom odelu, sa crvenom leptir mašnom i belim tufnicama.

- Dobro veče, drage moje dame, obećavamo vam nezaboravan provod - govori polako, skidajući kapute jednoj po jednoj, a meni se tu već nešto ne dopada. Miriše na neki blud.

Foto-ilustracija: Foter.com / bricehardelin Foto-ilustracija: Foter.com / bricehardelin

- Ja sam dama, očekivala sam neko pristojno mesto, kad je već Dedinje, onda bi trebalo da usledi neka divna večera, kristalne čaše, hrskavo pečeni račići i gomila kanapea svuda okolo. Plus dobro muško društvo - priča Milena svoje zamišljanje dočeka Nove godine u prestižnom delu grada.

Umesto toga seljački dekolte izblajhane plavuše pregorele u solarijumu sa tek urađenim hijaluronom.

- Uh, ima li goreg u jednom. I nije jedina. Nas tri izgledamo fantastično, plavuša, crnka i brineta. Savršen trio. I, naručujemo martini za početak - dodaje ona, a mi već zamišljamo šta je ispalo na kraju te famozne žurke.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zašto bogate žurke imaju bludni završetak? I zašto izgledaju kao lov na mlado meso, ili lov na dijamante?

- Okom snimam "pakete" muških mišićavih  tela, posmatram ih isto, kao i oni svaku ženu koja uđe na vrata. Jer, jednaki smo, sve što mogu oni, možemo i mi. Palo mi je na pamet, da je možda ovo Nova godina ostvarenja nekih sputanih želja. Šta fali igri zavođenja sa nepoznatim muškarcem, a posle toga i seksu sa istim - baš direktno nastavlja i to bez okolišanja. Mi volimo otvorene razgovore, tako da ne sputavamo njen tok misli.

Ovde muškarci imaju neobičan start devojke. Prilaze da zapale cigaretu, ponude piće kao neki tobože džentlmeni, ili ti ponude da povučete crtu zajedno. Bizarno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Mene je "ovaj moj" startovao u wc-u ispred ogledala, (pošto nema odvojeno muški i ženski) sa rečenicom da nisam dobro stavila olovku za usta. Pomislim kakav jadnik, perfekcionista, mora da je sebična Devica, a lik je samo delovao dobronamerno - smeje se Milena, iako joj olovka nije dobra i dok priča sa nama. Zašto je uopšte stavlja?

- A lep je dečko. Izlazim u isto vreme kada i on iz toaleta. Osećale su se neke vibracije, čim je primetio moju olovku za usta. Uhvatio me je za ruku, i nisam više znala gde su Tanja i Anja. Nije više bilo ni bitno - priča, a mi naslućujemo da je žurka bila potpuno ludilo, i razvrat ko je pristao na njega. A, Milena jeste. I hoće da nam otkrije ko je mister.

On je Mirko, i ima 35. I kad je zagrli podilaze je žmarci. Izbegla je grupnjak za malo, i polnu bolest kao poklon u Novoj godini.

- Osećala sam se kao Tijana Dapčević u pesmi "Zemlja mojih snova"  - priča Milena, a mi se mislimo gde joj je Tijana sad pala napamet.

Očigledno je pod utiskom od novogodišnje proslave. A verujemo da je 2016. godina njenih snova.

A, šta ste vi radili u novogodišnjoj noći?

(I. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    2. januar 2016 | 18:06

    Joj, boli me sve. Imam 39 temperaturu! E tako je meni počela 2016 god! Pi!

  • Pantelija Topalović

    2. januar 2016 | 20:25

    A kad se probudila.... ...uveliko menja brzine na usisivaču!

  • Pokojni Toza

    2. januar 2016 | 18:05

    Sestro...to je dobra swingerska zurka....dovrodosla u klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA