PUTIN ČESTITAO NOVU GODINU SVETSKIM LIDERIMA: Evo šta je sve poželeo Amerima

Ruski predsednik je uputio božićne i novogodišnje čestitke francuskom predsedniku Fransoa Olandu, nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, britanskoj kraljici Elizabeti II i premijeru Dejvidu Kameronu

  • 9

Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je danas novogodišnju čestitku svetskim liderima, uključujući predsednike SAD, Nemačke i Francuske, saopštio je Kremlj.

PUTIN I OBAMA IZA ZATVORENIH VRATA: Evo o čemu su razgovarali pola sata (FOTO) (VIDEO)

Putin je svom američkom kolegi Baraku Obami čestitao Božić i Novu godinu i naglasio važnost rusko-američkih odnosa, prenela je agencija Tas s.

- Odlazeća godina je potvrdila da su odnosi Rusije i SAD ključan faktor koji obezbeđuje međunarodnu bezbednost - navodi se u saopštenju Kremlja.

Kremlj je naveo da je "ruski lider takođe izrazio uverenje da Rusija i SAD mogu uspešno da se suoče sa novim izazovima i pretnjama i da pomognu razrešenju kriza u različitim delovima sveta putem izgradnje konstruktivnog dijaloga i saradnje, imajući u vidu zajedničke interese".

Putin je takođe uputio božićne i novogodišnje čestitke francuskom predsedniku Fransoa Olandu, nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, britanskoj kraljici Elizabeti II i premijeru Dejvidu Kameronu, saopštio je Kremlj.

Da li biste voleli da Vladimir Putin čestita i vama praznike? Ostavite odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    30. decembar 2015 | 18:41

    Ja sam mu, vec cestitao - u komentaru... (Ali, suvise sam mali, da bih ocekivao, njegovu - cestitku.Ono, sto mi je najdraze,to je ,uspostavljena - ravnoteza snaga.)...

  • xxx

    30. decembar 2015 | 17:21

    a nikolicu jel uputio sta...

  • jaca

    31. decembar 2015 | 07:20

    Ceremonijal mora da se postuje,mada su i njemu cestitke preko one stvari....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA